+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Вапозон с ароматерапия
 • Вапозон с ароматерапия
 • Вапозон с ароматерапия
Намаление 30

Вапозон с ароматерапия

 • Модел: A674
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 360 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 270.00лв.
 • 189.00лв.

На изплащане от 7.18лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

 • Мултифункционален вапозон с гореща пара, озон и ароматерапия.
 • Пароозонаторът е монтиран на статив.
 • Едно устройство от съществено значение за всеки салон за красота.

Компактен, удобен, функционален и с изключително изгодна цена, този козметичен уред, включващ вапозон с ароматерапия е идеалното решение за всеки козметичен салон. Уредът е с прецизно дигитално управление, като всяка от функциите се управлява ръчно от експерта по красота. Единствено опитните козметици и дерматолози знаят колко важно е наличието на професионален пароозонатор за изпълнение на лечебните и разкрасяващи процедури.

Мобилност, комбинирана с прецизно изпълнение на процедурите

По-малките настолни пароозонатори имат своите безспорни предимства, но за по-натоварените салони и тези и с по-голяма работна площ, подвижните уреди, монтирани върху статив с колелца са подходящото решение. Благодарение на този тип конструкция, вапозонът с функция ароматерапия може лесно да се придвижва от една точка на салона до друга. Така вместо клиентът да се насочва към уреда, уредът ще отиде при него.

Стативът отговаря на всички съвременни изисквания за здравина и функционалност. Той представлява устойчива на корозия и механични въздействия метална основа и стойка с 4-лъчева база, на която са монтирани пластмасови колела. Плавното плъзгане на статива позволява уредът да се мести безопасно дори с пълен контейнер.

Вапозонът е неизменна част от оборудването на козметичния салон, участващ почти винаги в подготовката за провеждане на козметичните процедури. Той отделя специален вид пара, съставена от йонизиран въздух, атомен кислород, озон и ултравиолетова светлина. Конкретният апарат има и допълнителна функция – ароматерапия. Чрез нея върху кожата се нанасят етерични масла със специфични лечебни, успокояващи и тонизиращи свойства.

Горещата йонизирана пара и озонът спомагат за отваряне на порите, при което става възможно почистването на кожата в дълбочина, като се премахнат мъртвите кожни слоеве, остатъци от грим и себум. Кожата на тялото и лицето се подхранва на клетъчно ниво, получавайки оптимални дози кислород и други полезни за възстановяване на структурата ѝ хранителни вещества.

Използван преди началото на различните дерматологични процедури, вапозонът с функция ароматерапия благоприятства хидратацията на кожата на лицето и тялото. Лечебният или разкрасяващ сеанс може да завърши с подходяща ароматерапевтична процедура. Всяка от процедурите се настройва лесно от дигиталния контролен панел.

Лесна настройка и контрол на функциите

Устройството за управление е разделено на две секции – гореща пара и ултравиолетова светлина. Всяка от функциите се стартира и изключва посредством два отделни бутона „On” и „Off”. Генерирането на горещата пара се осъществява от кварцов нагревател, който загрява водата в контейнера до точката на кипене в рамките на няколко минути.

Ултравиолетовата светлина се използва за озониране на проблемните кожни участъци. Тези процедури не са подходящи за всички видове кожа. UV лъчите, както и озонът, който е с 3 атома кислород (O3) имат доказани антибактериални свойства. Озонотерапията допринася за бързото и трайно облекчаване на средни до тежки дерматологични състояния.

Ароматерапията е допълваща терапия, при която се използват етерични масла от растения и цветя. Създадена за лечение на цялото тяло, ароматерапията има за цел да подпомогне естествените способности на тялото да се самолекува и възстановява от стрес и заболявания. Ароматерапията разгръща максималния си потенциал, само когато е изпълнена професионално с уред от висок ранг, какъвто е мултифункционалния вапозон, който ви предлагаме.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.
Мнения за продукта

    
Мнение за продукта:

Моля влезете в Профила
или се Регистрирайте, за да напишете отзив.

5.00 3 Отзива

Харесано (3)
Не харесано (0) Продукта е оценен на
5.00 от 5
Катерина И.01/03/2023 Оценка 5 от 5

Здравейте, честита Баба Марта! Това са снимките от новооткрития козметичен салон, за който поръчах уредите си от вас. Благодаря!

Стелияна Г.17/11/2021 Оценка 5 от 5

Доволна съм от обслужването. Абсолютно точно спазиха срока за доставка на уредите. При неясноти са винаги насреща.

Вижте още отзиви