+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски шкафове


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 21


Този раздел съдържа отличната ни селекция от фризьорски шкафчета. Този вид мебели имат изцяло практично предназначение в салоните за красота. Това обаче не им пречи да бъдат също толкова стилни и привлекателни, чисто визуално. Подбрали сме продукти на водещи производители, отличаващи се с високо качество и функционалност.

Шкафчето – начин да организирате прецизно инструменти и консумативи

Професионалното фризьорско шкафче позволява на професионалистите да съхраняват нужните им продукти и консумативи по идеалния възможен начин. Моделът, който ще изберете може да е проектиран във всякаква конфигурация, например с чекмеджета или с врата, както и да бъде комбинация от двете.

Шкафът е практично мебелно изделие, в което да се съхраняват кърпи, инструменти, химикали и други елементи на инвентара, изискващи специален начин на съхранение. В козметичния шкаф продуктите са предпазени от прах, химикали и други замърсители. В допълнение, работното помещение е идеално подредено, без да се създава усещане за хаос.

Кои са важните характеристики на шкафа?

Размерът и дизайнът са сред основните характеристики на фризьорските шкафчета. Колко голям модел ще изберете, зависи от свободното пространство в салона. Дали ще заложите на мебел с чекмеджета или с чекмедже и врата, се определя от инвентара, който възнамерявате да съхранявате в шкафа и по-конкретно от неговата големина.

Шкафчетата с чекмеджета са изключително удобни, защото осигуряват бърз и лесен достъп до необходимите пособия. Те имат по-малка вместимост, но това съвсем не е недостатък, понеже колкото по-малко вещи има в едно отделение, толкова по-лесно е намирането на нужния консуматив.

Материалът е също важен фактор при избора на фризьорски шкаф. От него зависи общата здравина на изделието и съответно неговия експлоатационен живот. Шкафчетата трябва да подлежат на почистване и дезинфекция, а също и да бъдат устойчиви на контакт с химикали. В натоварена работна среда винаги съществува риск от разливане на течности със сложен химичен състав.

Уверени сме, че колекцията ни от фризьорски шкафчета ще ви очарова и със сигурност ще откриете в нея идеалния за нуждите ви продукт. Възползвайте се от изгодните ни оферти и удобството да оборудвате салона си изцяло онлайн.

Виж още