+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Микродермабразио


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 37


От този раздел на онлайн магазин Alison.bg можете да закупите висококачествен професионален уред за микродермабразио. С компактен, но супер функционален дизайн, уредите ни са подходящи за салони за красота с по-малка квадратура и минимална работна площ. Предвид отличните характеристики на тази група козметично оборудване, можем да кажем, че цените им са невероятно изгодни.

Особености, предимства и ефект от процедурата

Микродермабразията е минимално инвазивна процедура, използвана за обновяване и подобряване на общия тонус и текстура на кожата. Тя може да подобри състояния, свързани със слънчеви увреждания, бръчки, фини линии, старчески петна, белези от акне, мелазма и други дерматологични проблеми.

Процедурата се изпълнява посредством специален апликатор с абразивна повърхност, с какъвто е снабден всеки микродермабразио уред. Целта на абразивните частици е да излющят повърхностния кожен слой, като заедно с него се отстранят мъртвите кожни клетки, замърсявания и кожни секрети, запушващи порите. В резултат ексфолираната кожа е видимо по-сияйна, стегната и подмладена.

Съществуват множество техники, по които микродермабразиото се изпълнява. Една от тях включва разпръскване на фини частици алуминиев оксид или натриев бикарбонат с вакуум засмукване за постигане на същия резултат какъвто постига апликаторът с абразивна повърхност. Микродермабразията се счита за безопасна процедура, подходяща за повечето типове кожа.

Хората могат да изберат манипулацията, ако имат следните дерматологични проблеми:

  • Фини линии и бръчки
  • Хиперпигментация, старчески / кафяви петна
  • Разширени пори и черни точки
  • Белези от акне и акне
  • Стрии
  • Белезникав и повяхнал тен
  • Неравномерен тен и текстура на кожата
  • Мелазма
  • Слънчеви увреждания

Микро дермабразията е манипулация, която не изисква особена предварителна подготовка и възстановителен период, макар защитата от слънчевите лъчи впоследствие да е крайно необходима мярка. Продължителността на процедурата е средно около час, в зависимост от това кои участъци от тялото се обработват – само лице или лице, шия, деколте и др.

Микропилингът се изпълнява от квалифициран специалист – козметик или лекар дерматолог. Ако принадлежите към една от двете гилдии, обезателно ще ви е нужен качествен модерен микродермабразио уред на изгодна цена, за да можете да извършвате манипулацията. Точно тази процедура, макар и считана за безопасна, е крайно нежелателно да се изпълнява в домашни условия.

Самият процес по отстраняване на горния дермален слой не е болезнен и не изисква употреба на локален анестетик или обезболяващо средство. По време на изпълнението, клиентът е седнал на козметичния стол, докато специалистът по разкрасяване използва ръчно устройство (накрайник), посредством което се третират целевите места по лицето.

Широчината на накрайниците е различна за различните участъци – брада, скули, зона около носа и очите и т.н. В края на терапевтичния сеанс върху кожата се нанасят хидратиращ козметичен продукт и слънцезащитни средства. Възможно е в следващите няколко дни да се появи силна чувствителност и парене в третираните области. Проблемите бързо отшумяват с подходящи лечебни средства за локална употреба.

Най-масово разпространена днес е процедурата с уред за диамантено микродемабразио. Уредът е снабден с накрайник с диамантено покритие, което много фино и нежно отстранява мъртвите кожни клетки и себума, като своевременно ги абсорбира. Дълбочината на абразията може да бъде повлияна от налягането, приложено върху наконечника, както и от това колко дълго е допустимо абразивът да остане върху кожата.

Виж още