+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски работни места


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 95


Alison.bg ви предлага богат избор и различни конфигурации на фризьорски работни места. Каталогът ни съдържа мебели с отлично качество, атрактивен дизайн и доказана функционалност. Те не просто ще ви помогнат в изпълнението на фризьорските операции, а ще допълнят стилната визия на интериора, придавайки индивидуален характер на вашия салон.

Модерни и класически дизайни

Подборът на фризьорското обзавеждане е направен по начин, който позволява на всеки собственик на салон да намери множество перфектни варианти. Идеалният модел за един, може би ще е неудовлетворяваща опция за друг. Някои салони се помещават в помещения с малка квадратура и търсят по-компактни мебели. Други обаче може би се нуждаят от работно място за фризьор с уникален и атрактивен дизайн.

В асортимента ни са добре застъпени както класическите, така и модерните фризьорски работни места. Материалите варират от висококачествено ЛПДЧ до пластмаса, комбинирана с метал. Работното място включва тоалетка с огледало, която може да бъде оборудвана с рафтове, чекмеджета, хромирана стъпенка и доста често със стойка за сешоар. Фризьорският стол към тоалетката се купува отделно.

Двойни и единични модели

Работният модул за фризьорски салон, който можете да изберете, би могъл да бъде двоен или единичен. И двата варианта имат своите предимства. Единичният модел ви позволява да разграничите работните зони на по-далечно разстояние. Двойните тоалетки обаче ви дават възможност да използвате оптимално оскъдното работно пространство.

Фризьорските работни места, представени в продуктовия ни каталог, са стилно и супер практично решение с изключително изгодна цена. Болшинството продукти се предлагат в няколко цветови варианта, както и с възможност за добавяне на специални аксесоари. Аксесоарите имат задачата да улеснят работата на професионалиста, повишавайки функционалността на мебелировката.

Ние ви даваме възможност да обзаведете и оборудвате салона си за красота изцяло онлайн. Вече не е нужно да посещавате на място специализираните магазини и да губите ценно време. Изделията, включени в тази категория, са представени достатъчно изчерпателно чрез детайлни снимки и подробно описание на всички технически характеристики.

Виж още