+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Дарсонвал


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 23


Апаратурата, представена в този раздел включва самостоятелни и комбинирани устройства, сред чиито функции е застъпен и Дарсонвал. Дарсонвалът е задължителен елемент от професионалното оборудване на един козметичен салон, заради многобройните видове манипулации, които могат да се изпълнят с него. Уредите ни варират като големина, характеристики и цена, давайки максимален избор на всеки наш клиент.

Защо този уред е задължителен за добрия център за красота?

Дарсонвализацията е един от най-старите физиотерапевтични методи, използвани не само в козметиката, но и в медицината. Името на уреда идва от създателя на въпросната методология – френския физиолог J. A. D’arsonval. Днес с подобно наименование се предлагат стотици видове апарати. Някои от тях са мултифункционални козметични роботи, част от функциите на които включват и дарсонвализация.

Дарсонвалът позволява провеждане на лечебни и козметични процедури, базирани на импулсен ток с висока честота, високо напрежение и ниска мощност. Прилага се най-често под формата на локална дарсонвализация, при която токът от устройството се подава посредством стъклен кондензатор във вид на вакуум електроди.

Терапевтичният ефект от манипулациите, осъществени с Дарсонвал се дължи на локалното третиране с електроимпулсен високочестотен ток, преминаващ през цялото тяло на пациента, и електрически разряд, който възниква между човешката кожа и вакуумния електрод. Под влияние на местната дарсонвализация се подобрява кръвообращението, трофизмът и тонусът на тъканите. Състоянието на съдовете и кожата се нормализира.

Процедурите с Дарсонвал са показани при състояния като:

  • Възпаления на периферни нерви, съдове и мускули с болезнено усещане;
  • Нарушение на трофични тъкани;
  • Заболявания на кожата и косата с нарушения в тяхното хранене;
  • Хронични възпаления на носната кухина и др.

Употребата на Дарсонвалов апарат в козметичната индустрия е ежедневие. Процедурите с уреда могат да се прилагат като подготовка, основна манипулация или финален етап, при който кожата се възстановява бързо от проведените с друга техника сесии. В каталога ни Дарсонвалът е застъпен чрез най-различни технически модификации. Имаме портативен инструмент с 5 броя накрайници, но можем да предложим и мултифункционални комбайни, достигащи до 27 функции в 1 уред.

Виж още