+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

UV стерилизатори


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 26


Всеки козметичен салон е задължен да поддържа високо ниво на хигиена. Използваните в обекта професионални инструменти и уреди, особено накрайниците им, влизащи в директен контакт с тялото на клиента, трябва да бъдат надлежно стерилизирани. За целта ние от онлайн магазин Alison.bg ви предлагаме богата гама висококачествени UV стерилизатори.

Предимства на технологията

Стерилизаторите, представени в раздела са базирани на иновативна технология, използваща ултравиолетовата светлината, като средство за унищожаване на вируси, микроби и паразити. Уредите, използващи ултравиолетови лъчи с определена дължина на вълната са едни от най-достъпните, поради което са и масово използвани в салоните и центровете за красота.

Разработени са различни по големина стерилизиращи системи, така че да се отговори на нуждите както на по-големите, така и на по-малките обекти. Ултравиолетовите лъчи, използвани от такъв стерилизатор се генерират от специален вид балмицидна лампа, произвеждаща късовълнова UV-C светлина.

Под нейно въздействие се нарушава двойното свързване на ДНК на микроорганизмите и бактериите, което води до тяхното ефективно унищожаване. На стерилизиране посредством UV стерилизатор подлежат всички инструменти, електроди, стъкла, четки и други помощни средства, използвани в козметичните салони.

Късовълновата УВ светлина не нарушава целостта и качеството на стерилизирания инструментариум, за разлика от уредите, използващи висока температура и дезинфектиращите средства. Инвестицията в такъв уред е изключително разумна. Той е с много нисък разход на електрическа енергия (до 10W) и с максимално дълъг живот на ултравиолетовата лампа – до 60 000 работни часа.

Сред стерилизаторите ще срещнете комбинирани модели, осъществяващи не само ефективно стерилизиране, но и подгряване на хавлиените кърпи, използвани в спа центровете и салоните за красота. С помощта на подобен уред, ще можете бързо да подготвите използваните вече консумативи за повторна употреба в рамките на същия или следващия работен ден.

Можете да изберете такъв подгревател и стерилизатор с различна големина и капацитет на обработка, в зависимост от нуждите на вашия салон. Качеството на всички устройства е гарантирано. Предлагаме разработки на водещи производители, които се използват не само в козметичните центрове, но и в някои медицински кабинети.

Ако държите на качествената стерилизация, осъществена от уред, закупен на възможно най-разумна цена, ние препоръчваме да разгледате нашите стерилизатори за козметични инструменти, базирани на UV светлината. Имаме единични и двойни модели с различен обем на вътрешната част.

Цените на системите за дезинфекция при нас са наистина атрактивни. Можете да се възползвате и от намаленията на част от продуктите, спестявайки от 12 до 20% от редовната им цена. В никакъв случай не подценявайте важността на стерилизатора. Той се грижи не само за здравето на вашите клиенти, но и за вашето собствено.

Виж още