+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Доставка и плащане


ПЛАЩАНЕ

Всички поръчки се заплащат предварително. При допълнителна договорка може да се плати капаро и след доставка останалата сума на поръчката.

Вариантите за плащане са:

  • Плащане чрез банков превод - при поръчка изберете опция "Банков превод" и ще Ви изпратим на mail допълнителна информация относно банковите данни.
  • Плащане чрез кредитна или дебитна карта - изберете съответната опция на страницата за поръчка и ще бъдете пренасочени към защитена система, чрез която да извършите плащането.
  • Работим с TBI за осигуряване на разсрочено плащане на нашите клиенти. Има различни опции за заплащане към тях, като може да се обърнете към банката за съдействие.

ДОСТАВКА

Поръчките се доставят до всяка точка на България, като закупените артикули се изпращат от наш склад в Европа.

Обичайното време за доставка е 7 до 10 работни дни, като минималният срок за доставка е 2 работни дни, а максималният 15.

След като Вашата поръчка пристигне в България, се предава на куриер (обикновено Еконт), който я доставя на Вашия адрес или до офис на куриерската фирма, съобразно Вашето желание.

За всички поръчки на стойност над 990лв. доставката е безплатна. За останалите поръчки - цената на доставката се заплаща на съответния куриер по неговите тарифи и зависи от следните фактори:

  • Дали доставката е до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма.
  • Обема и теглото на поръчаните артикули.
  • Населеното място.

След направена поръчка, можете да се свържете с нас по телефон за коментар относно очакваната цена на доставка.