+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски етажерки


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 7 от 7


Този раздел на електронния ни магазин ви дава достъп до изключително стилни и елегантни фризьорски етажерки. Това са продукти, проектирани и изработени изцяло в Италия, което е атестат за тяхното високо качество и модерен дизайн. Функционалността им по никакъв начин не остава на заден план. Който и модел да изберете, ще останете очаровани от неговата практичност, съчетана с изключителен чар.

Приложение на етажерката във фризьорския салон

Стенната етажерка е важен компонент от обзавеждането на салоните за красота. Нейната задача е да осигури на професионалиста бърз и лесен достъп до различните стилизиращи и козметични продукти. Същевременно целта на етажерката е да осигури постоянен визуален контакт на клиента със средствата, които се използват в салона за стилизиране на косата.

Интериорът на всеки обект ще спечели от присъствието на която и да е от италианските ни етажерки. Това са уникални модулни системи, изработени от специални материали, съобразени с условията, в които ще бъдат използвани. Материалите са устойчиви на влага, химикали и топлина, което позволява етажерките да бъдат поддържани в отлично състояние.

Фризьорската етажерка обикновено се окачва на стената в близост до фризьорското работно място. Най-често се монтира непосредствено до тоалетката, където клиентът може да разглежда продуктите, докато тече съответната процедура. Етажерките в голяма степен определят цялостния облик на работното помещение, внасяйки светлина, усещане за лукс и изтънченост на интериора.

Конфигурация, дизайн и цвят по ваш избор

Продуктите, които ви предлагаме, ви позволяват сами да конфигурирате местоположението на лавиците. Разстоянието между отделните редове може да бъде различно, в зависимост от височината на някои стилизанти за коса. Нашите уникални фризьорски етажерки могат да се изработят в цвят и дизайн, избран от клиента.

Компактните размери на модулите ги правят подходящи дори за съвсем малки салони. Не се отказвайте от този вид мебелни композиции. Те не само ще направят работата ви по-удобна и лесна, но и ще подскажат на клиента, че се намира в престижно студио, където детайлите са изключително важни.

Виж още