+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Електрически легла


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 92


Изборът между механични, хидравлични и електрически легла при обзавеждане на салон за красота, е не винаги толкова труден. Някои професионалисти знаят какво им е нужно, и са избрали предварително това да бъде легло с електрическо задвижване. Ние от Alison.bg сме уверени, че нашата селекция ще им предложи максимален брой подходящи решения.

Характеристики и предимства

Електрическият козметичен стол, както и моделите от другите групи, има множество подвижни (регулиращи се) секции. Промяната на височината и позицията става с помощта на хидравлична система, която обаче в конкретния случай се задвижва от електромотор. Нашите легла и столове използват най-добрите двигатели, отличаващи се с висока товароносимост, тиха работа и дълъг работен живот.

Козметичните електрически легла имат множество предимства, основното от които е лекотата, с която се управляват. Болшинството модели се командват посредством дистанционно управление, което е не просто удобно, но и супер ефектно. Всеки клиент на салона ви ще се почувства специален, обграден от професионалните ви грижи и невероятен комфорт.

Основна характеристика на електрическото козметично легло е лесното му преобразуване в стол, така че да послужи за изпълнението на множество процедури. Облегалката може да преминава от вертикална в хоризонтална позиция за няколко секунди, в зависимост от това дали клиентът трябва да седи или лежи.

Столовете с електрическо задвижване са подходящи за всякакви цели. Приложими са в салони за маникюр и педикюр, в студия за татуировки, както и в козметични и масажни салони. Отворът в облегалката за главата позволява клиентът да лежи по корем, заемайки най-удобна позиция. Тази поза се налага при множество процедури, включително масаж, козметика и лечебни терапии в зоната на гърба и задната част на бедрата.

При нас ще откриете най-добрите съвременни електрически легла, отличаващи се с модерен дизайн, ергономичност и дълготрайност. Креслата ни са изработени от висококачествени материали, включващи здрава метална конструкция, мек дунапренен пълнеж и тапицерия от мека еко кожа, улесняваща почистването. Болшинството модели имат в основата си колелца за по-лесно преместване от една точка до друга.

Виж още