+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Измивни колони


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 130


Огромно разнообразие от стилни и качествени фризьорски измивни колони, ви предлага онлайн магазин Alison.bg. При нас ще намерите най-доброто професионално оборудване, с което салонът ви ще спечели значителна преднина още от първите дни на своето съществуване. Не подценявайте важността на този елемент на обзавеждането. Както визията му, така и неговата функционалност ще направят отлично впечатление на взискателните ви клиенти.

Особености на нашите продукти

Наличието на измивна колона в съвременния фризьорски салон е задължително. Фризьорската мивка, макар и със същото предназначение, не може да осигури аналогично ниво на комфорт и за клиента, и за стилиста. Измиването на косата преди и след стилизиращите процедури ще създаде трайно впечатление у клиентите, посетили за първи път вашия салон. От удобството по време на манипулацията зависи в голяма степен дали ще се върнат отново.

Редица фактори и специфични характеристики отличават колоните, включени в продуктовия ни каталог. На първо място трябва да изтъкнем, че всички изделия са чисто нови, тоест в безупречно състояние. Трудно ще намерите продукт с толкова приятна визия, ако решите да отговорите на обява, гласяща: „продавам измивна колона”.

Колоните за измиване на коса се отличават още с:

Уникален дизайн

Дизайнът на предлаганите от нас измивни колони е наистина уникален. В него са съчетани перфектно стилната модерна визия и безупречната функционалност. Това означава, че колоната, предоставена от нас ще радва не само окото, но и цялото тяло на клиента, влязъл в салона ви.

Колоните ни са представени в разнообразие от големини, разцветки и форми на конструкцията. Имаме както чудесни компактни модели за по-малките помещения, така и по-масивни изделия с широка база и максимално удобен стол, монтиран към нея. Обикновено се избира един от следните варианти: Стационарна, позиционирана или подвижна измивна колона с подходящи размери, оборудвана или не със смесителна душ батерия.

Високо качество на материалите

Материалите, използвани за изработка на съоръженията, представени в раздела са с отлично качество и гарантирана здравина. Корпусът (база) на колоната обикновено е изработен от метал, фибростъкло, керамика и здрава пластмаса. Базата е носещият елемент, свързващ мивката и столът, върху който седи клиентът, чиято коса бива измивана и обработвана с течни стилизиращи продукти.

Керамиката е задължителен материал при мивките на измивните колони. Той не подлежи на оцветяване и захабяване, вследствие на контакта с бои и други химикали, използвани в съвременната практика. Тапицерията от еко кожа служи за покритие на седалката и облегалката на стола. Тя подлежи на мокрене и позволява щателно почистване с конвенционални почистващи средства.

Регулируеми опции

Колоните за измиване на косите на клиентите се делят на такива със и без възможност за регулиране на функционалните компоненти. По-скъпите, и максимално осъвършенствани модели, позволяват да се регулира височината на стола, съобразно ръста на всеки отделен посетител. Наклонът на мивката също подлежи на промяна при по-съвършените разработки.

В зависимост от това дали ще заложите на масивен стационарен модел или на подвижна колона, ще можете да се възползвате от възможността лесно и бързо да променяте нейното местоположение. В салоните с няколко работни места е честа практика стилистите да си делят този елемент на оборудването, като по този начин пестят не само средства, но и пространство.

Пригодени за лесно присъединяване към ВиК мрежата

Измивната колона, закупена от специализирания ни магазин за фризьорско оборудване, със сигурност ще бъде разработена по начин, осигуряващ максимална лекота при свързване към водопроводната система и канализацията. Моделите, представени в категорията в голямата си част са оборудвани с подвижен душ и смесителна батерия, за да не ви се налага да ги купувате допълнително.

Корпусът е пригоден за лесно включване в канала за отпадни води. Това може да стане чрез мека връзка, както и посредством твърда PVC тръба. Двата варианта на свързване са подходящи съответно за стационарните и за подвижните модели. Общото между всички изделия е улесненото въвеждане в експлоатация на това важно за работата на фризьора съоръжение.

Удобен начин на закупуване – достъпна цена

Ако се интересувате къде се предлагат най-евтини измивни колони от висок клас, то в нашия онлайн магазин, вие се намирате на правилното място. Съоръженията ни са с доказан произход, гарантирана здравина и удобни за ежедневно използване. Проектирани са да осигурят комфорт на клиент и стилист, и да служат безпроблемно дълги години.

Цените на продуктите ни са изключително атрактивни, особено за новостартиращите специализирани центрове за красота. Към изгодните ни оферти можем да добавим и удобството, което онлайн покупката на професионално оборудване предлага. Поръчайте бързо и лесно с няколко клика от компютър или телефон, и очаквайте бърза доставка на поръчаното изделие.

Виж още