+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Tattoo оборудване


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 46


Татуировките, наред с перманентния грим, се радват на изключително висок интерес от страна на съвременните потребители. Заслужава си да инвестирате време, усилия и пари в създаването напрофесионален салон, където да предлагате своите майсторски услуги. От нас ще получите висококачествено оборудване за тату студио, както и обзавеждане, което ще осигури максимален комфорт и на клиента, и на професионалиста.

Подкрепяме идеята ви за собствено Tattoo студио?

Собственото Тату студио дава възможност за развиване на една печеливша творческа дейност. Един такъв бизнес не просто генерира доходи, но и дава възможност за разгръщане на творческия потенциал. От друга страна потребителите на този тип услуги стават все по-взискателни към условията и средата, в която ще получат своя нов татус.

Високо се цени не само качествената работа и коректното обслужване, но и условията, които са предоставени на клиента. Татуистът трябва да използва най-модерно и безопасно оборудване и консумативи, като същевременно поддържа максимално високи нива на хигиена. Изработката на една перманентна татуировка е инвазивна процедура, свързана не само с болка, но и с риск от пренасяне на зарази.

Нашият специализиран онлайн магазин ще ви предостави пълния набор от технически решения, необходими за изпълнение на процедурите и поддържането на инструментариума в отлично състояние. Можем дори да ви консултираме относно най-удачните варианти за оборудване и обзавеждане на вашия Tattoo салон.

Към създаването на ателие за татуировки трябва да се подхожда с нужната отговорност, защото това е не просто бизнес, а творческа дейност, която в същото време е обект на множество регламенти. Използването на специализиран арсенал от уреди, мебели и консумативи не е въпрос на индивидуално решение, а задължение на всеки татуист.

Какво ще ви бъде необходимо за една законна и печеливша дейност?

Какво е необходимо, за да отворите салон за татуировки в България и какви трудности може да срещнете на етап стартиране? Това са въпросите, които най-силно вълнуват начинаещите в този сегмент от сферата на разкрасяването. На първо място ви е нужен добър бизнес план и средства за създаване на ателието.

Необходимо е да намерите подходящо помещение, а най-вероятно и да направите ремонт, който да осигури благоприятна среда за качествена и безопасна работа. Следващият етап е този, за който можете да разчитате на нас. От този раздел можете да изберете обзавеждането, което отговаря на вашите нужди, вкус и бюджет.

Изборът ви се простира между богата гама професионални уреди, мебели и допълнителни инструменти. Дори една LED лампа лупа или помощна количка могат да се окажат от огромно значение за качествената изработка на татуировките. Не забравяйте, че клиентите ви трябва да се чувстват комфортно през цялото време, за да платят с удоволствие не малката цена на една такава услуга. Заслужава си да вложите пари в покупката на добър стол или кушетка.

Виж още