+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Оборудване за педикюр


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 168


Всеки новостартиращ салон за красота се нуждае от качествено и функционално оборудване за педикюр, в случай че този вид процедури ще бъдат главна или допълнителна част от дейността му. Ние от онлайн магазин Alison.bg сме напълно готови да отговорим на дори най-високите ви изисквания. Мебелите и другите компоненти на оборудването са стилни, функционални, изключително удобни, лесни за поддържане и с изгодна цена.

Какво ви предлагаме?

Изделията, събрани в тази категория имат една сходна характеристика и това е уникалният дизайн. Те са стилни, елегантни, но същевременно с изключителна функционалност. Това важи за всички уреди, мебели и приспособления, проектирани специално за салоните, където грижата за стъпалата е част от професионалната дейност.

Нашето професионално оборудване за педикюр включва богата гама помощни табуретки, чиито крачета са снабдени с колелца за по-лесното им преместване от една работна зона до друга. Те са компактни, което ги прави идеално решение за помещения с малка квадратура. Имат удобен плот за инструменти и чекмеджета за съхранение на козметични продукти и консумативи.

Столовете за педикюрни процедури са също представени в цялото възможно многообразие. Можете да изберете по-компактен хидравличен стол, както и базов с регулируема позиция на седалката и облегалката. Добър вариант са и козметичните кушетки, подходящи за салони за масаж и други козметични процедури, където педикюрът е само част от предлаганите услуги.

Ще снабдим професионалистите и с така необходимите им работни табуретки. Те имат стабилна база с петолъчна форма на конструкцията и отново оборудвани с колелца. С мека седалка и много маневрени, табуретките ни осигуряват максимално удобство по време на работа. Тапицерията както на табуретните, така и на столовете се състои от здрава и позволяваща почистване еко кожа.

Сред оборудването за педикюр, естетиците ще намерят и супер луксозни решения. Такъв луксозният фотьойл от колонен тип Azzurro, оборудван с вана за стъпала и електронно управление на седалката, регулиране на наклона отпред / отзад и облегалка. От раздела можете да закупите цялото оборудване за своя козметичен център, без да губите време и финансови средства.

Виж още