+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Хидравлични легла


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 25


Богата гама хидравлични легла, столове и кушетки за салони за красота, предоставени от онлайн магазин Alison.bg. Те са изключително важен елемент от обзавеждането на един козметичен център. От леглото/стола зависи в най-голяма степен нивото на комфорт на клиент и професионалист. Изборът на такова оборудване следва да се прави внимателно и отговорно.

Характеристики и предимства

Нашите козметични хидравлични легла са изработени от водещи европейски производители на козметично оборудване, което гарантира тяхната здравина и функционалност. Отличават се с невероятно стилен и модерен дизайн, който ще добави грация и финес към естетическите качества на вашия салон.

Хидравличните кушетки и столове имат здрав метален корпус, който гарантира стабилност и безопасност за клиента. Широката база предотвратява преобръщане на леглото под въздействие на движение и тежестта на тялото на лежащия. Характерно за типа обзавеждане е регулирането на отделните секции. Всяка секция може да се сваля и повдига с минимални усилия.

Височината на стола, както и останалите позиции се регулират посредством хидравличен механизъм. Това спестява огромни усилия на професионалиста, тъй като регулирането става посредством натискане на копче. Някои по-луксозни модели се управляват посредством дистанционно управление.

Какви възможности за настройка на леглата предлага хидравликата? Изборът по отношение на позициите тук е наистина сериозен. Столът или кушетката може да не само да се повдига и сваля до желаната височина, но и да се завърта в различни посоки. Когато е нужно леглото да остане неподвижно, е възможно блокиране на въртенето.

Отделните секции, както и подлакътните облегалки и стойката за крака също са с повдигаща/сваляща се функция. Задвижването е плавно и почти безшумно. Хидравликата е с отлично качество и много дълъг работен живот. Нашите козметични хидравлични легла и столове са тапицирани с лесно почистващи се дамаски.

Тапицерията е изработена от еко кожа, съобразно строгите изисквания на ЕС за професионалното оборудване. Дамаската позволява дълбоко почистване и дезинфекция, както и металните елементи на конструкцията, които са никелирани, за да им се придаде устойчивост на влага и химикали.

Виж още