+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски колички


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 55


Много важна част от оборудването на един модерен салон са професионалните фризьорски колички. Този елемент дава на стилиста невероятна свобода и удобство при изпълнение на различните стилизиращи процедури. Трудно е да посочим манипулация, в която количката да не е в помощ на фризьора. В онлайн магазин Alison.bg предлагаме продукти с отлично качество, гарантирана функционалност и изгодна цена.

Какво да изберете?

В зависимост от площта на помещението и натовареността на вашия салон, можете да изберете фризьорска количка с подходящата големина и дизайн на конструкцията. Предлагаме както по-компактни модели, така и изделия с максимална височина и множество отделения, в които всички уреди, инструменти и помощни аксесоари ще бъдат идеално подредени.

Количките ни за фризьорски салони се различават не само по визия и дизайн, но и по използваните за направата им материали. Изборът ви се простира между модели от пластмаса, алуминий и естествена дървесина. Всеки вариант е еднакво здрав, функционален и лесен за поддържане. Лесното преместване от една работна точка до друга е гарантирано при всичките ни продукти.

Като експерти по професионално оборудване за салоните за красота, ние можем да ви препоръчаме да изберете съоръжение с максимален брой чекмеджета. Защо не и такова, предлагащо комбинация от чекмеджета и издърпващи се кювети, които да бъдат удобен работен плот за поставяне на стилизиращи продукти и други важни помагала?

Нужна ви е удобна фризьорска количка за боядисване на коса? Заложете на модел с дълбок горен плот, включително с отвор за купата за смесване на боите. Така си спестявате риска от разливане на готовите смеси при преместване на количката до работната зона. Ще ви предложим и множество варианти с отвор или стойка за сешоар. Опитът ни показва, че именно те са най-търсени.

Количката със заключващ се шкаф с ролетка е подходяща за салони, в които работят няколко стилиста. Тя гарантира, че личните принадлежности на всеки от фризьорите са недостъпни за неговите колеги. Фризьорските уреди и инструменти, както и козметичните продукти са достатъчно скъпи, за да заслужават високо ниво на защита от непозволено използване.

Стабилната конструкция на количките ни е съчетана чудесно с оптимална лекота. Преместването им до работния участък не би затруднило дори дами с по-крехка физика. Моделите от пластмаса са по-леки от тези от масивно дърво и метал. Те са и с по-ниска цена, но в никакъв случай с по-ниско качество от останалите.

Можете да изберете модел с отворена или затворена конструкция, както и винтидж вариант, в случай че желаете да впечатлите своите клиенти с екстравагантния и супер луксозен интериор на салона си. Всеки детайл от обзавеждането на работното ви място е от значение. Той трябва да изглежда добре, да бъде тематично свързан с останалите мебели и оборудване, но същевременно да улеснява и подпомага вашата работа.

Колкото до цената, в каталога ни ще откриете невероятно евтини фризьорски колички, предвид перфектните им технически и стилистични характеристики. Изгодната цена, в комбинация с удобния начин на пазаруване, който ви предлагаме, ни печели лидерско място на родния пазар. От онлайн магазина ни можете да закупите цялото професионално оборудване, нужно на фризьорския ви салон, независимо в кой град на страната се намирате.

Осигуряваме бърза доставка на поръчаните изделия на територията на цяла България.

✂️ Задължително ли е в един салон да има помощна количка❓

В практиката си много фризьори са установили, че количката е един изключително полезен инструмент. Тя спестява време и усилия при изпълнение на различните процедури, като държи важните козметични продукти и инструменти на една ръка разстояние. Ние, както и всички професионалисти, смятаме, че фризьорската количка трябва задължително да бъде част от оборудването на салона ви. Такава трябва да има за всяко работно място в модерния салон.

✂️ Всички модели в каталога ви ми харесват изключително много – как да избера идеалния за моя салон❓

Има няколко специфични характеристики на количките, които трябва да вземете под внимание. На първо място това са големината и дизайнът на мебелите. Болшинството модели са разработени под формата на шкафове с различен брой чекмеджета. Колкото повече инструменти и консумативи се налага да съхранявате в количката, толкова повече отделения тя трябва да има. Произвеждат се и модели тип подвижна работна маса със стойка. Те служат основно за смесване на бои и други стилизиращи продукти.

✂️ Доколко материалът на количката е от значение❓

По отношение на материалите, фризьорските колички биват: пластмасови, метални или дървени. Дизайнът на всички съчетава чудесно елегантност и функционалност, но разликите се дължат основно на материалите. Пластмасата е лек и лесен за почистване материал, без особени изисквания, но нейната здравина е по-ниска от тази на метала и дървото. Дървените колички обаче, макар и да имат влагозащитно покритие, са по-малко устойчиви на захабяване и намокряне. Металните модели са здрави и практични, но не толкова красиви, колкото тези от пластмаса и дърво.
Виж още