+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Дивани и фотьойли за приемна


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 30


Тази категория на онлайн магазин Alison.bg ви предлага богат избор от дивани и фотьойли за приемна, дело на утвърдени производители. Меката мебел измести класическите хромирани столове от приемните на луксозните и престижни салони за красота. Това се дължи на нейната способност да остави перфектно първо впечатление у посетителите и да им осигури комфорта, от който се нуждаят.

Удобство за клиента, очакващ своя ред

Всички сме свикнали с чакалните на обществени места като гари и летища, където пътуващите трябва да изчакат своя полет или влак. Налага ни се да чакаме също пред лекарски кабинети и в административни сгради, но дали се чувстваме комфортно на тези места е съвсем друг въпрос.

В салоните за красота и СПА центровете чакането преминава неусетно. И не заради добрата организация, а заради комфорта, осигурен на посетителите чрез обзавеждането на приемната. Обзавеждането на приемни с дивани и фотьойли в обектите от разкрасителната индустрия показва желание клиентът да бъде поглезен по всички възможни начини.

Логично е да помислите за това, когато обзавеждате новия си салон, защото клиентите ви плащат солидна сума пари и са избрали не друго място, а именно вашето. Комфортът е начин да ги наградите за доверието и лоялността.

Какво представляват мебелите, съдържащи се в тази категория?

Едва ли е нужно да казваме, че меката мебел за приемна на козметичен или фризьорски салон е доста различна от тази, която бихме купили за хола у дома. Разликата има дори визуално – диваните и фотьойлите за приемни в козметични салони са с по-атрактивен дизайн и изработени от по-скъпи и дълготрайни материали.

За да се улесни почистването и повиши устойчивостта на износване, нашите дивани и фотьойли са тапицирани с висококачествена еко кожа. Материалът позволява ежедневно мокро почистване и дезинфекция. Дезинфекцията на оборудването и мебелировката на тези места е задължителна много преди световната пандемия.

Колекцията ни ви предлага страхотен избор от първокласни мебелни изделия. Различните продукти се различават по дизайн, размери, материали и цветове. Имате възможност да закупите на изключително достъпна цена стилна композиция от един диван и два фотьойла, както и двойка дивани или пък само фотьойли.

Виж още