+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски огледала


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 8 от 8


Богат асортимент от фризьорски огледала ви предлага този раздел в онлайн магазин Alison.bg. Отдавна не е тайна, че огледалото е синоним на суетата, а тя е най-силно изразена в салоните за красота. Посетителите ви ще искат да виждат промяната в своята визия още в момента, в който се случва. Осигурете им такава възможност, но изберете продукт, който най-добре се вписва в интериорния стил на работното ви пространство.

Какво можете да изберете

Във фризьорските салони се използват различни видове огледала – стенни, във вид на тоалетка и подвижни, с които клиентите виждат прическата си отзад. Всеки вид огледало има своето приложение във фризьорските услуги. Това ви задължава да закупите поне два такива детайла – стационарен и подвижен модел.

Едва ли ви е неизвестно, че статутът на салона ви и неговата репутация зависят не само от услугите, които предлагате и професионализма ви, но и от неговото обзавеждане. Ако салонът ви е красив и комфортен както за вас, така и за вашите клиенти, то успехът на професионалната ви дейност е поне наполовина гарантиран.

Можем да ви предложим практичното двойно огледало от серията Tender или Hollywood. И двата модела са произведени в Италия, което е гаранция за тяхното високо качество. Огледалата имат различно качество, което се определя от тяхната отражателна повърхност. Къде, ако не в Италия умеят да произвеждат огледала с превъзходни свойства за отразяване?

На какво трябва да обърнете внимание при избора на огледало?

Как да разберете дали огледалото, чийто дизайн ви харесва, е достатъчно качествено? За да не съжалявате за избора си, обърнете внимание на задната страна на продукта. От него зависи дали отражението ще бъде максимално ясно и детайлно, без замъгляване и изкривяване на образа.

В болшинството случаи гърбът на огледалата е изработен от алуминий и сребро. Благодарение на сребърното покритие, задната страна е защитена от влага. Влагата може да повреди бързо този функционален интериорен детайл, затова не се скъпете при неговата покупка. Изделията със сребърно покритие са по-скъпи от тези с оловно, но цената им е напълно оправдана.

Именно съотношението цена – качество е ключова характеристика на нашите огледала за фризьорски салон. Клиентите ни търсят качествени продукти, но винаги се спират на магазините, които ги предлагат на максимално изгодна цена. В това отношение сме се погрижили да не ви разочароваме по никакъв начин.

Предлагаме огледалата във всякакви размери. Изделията разполагат с практична стойка, така че могат да бъдат използвани като настолни, вместо монтирани на стена. Дизайнът на аартикулите ни отговаря на изискванията на най-големите естети. Елегантни форми, стилни стоманени рамки – налице са всички качества на изящния продукт.

Виж още