+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.
 • Мини вапозон
 • Мини вапозон
 • Мини вапозон
 • Мини вапозон
 • Мини вапозон
Намаление 12

Мини вапозон

 • GIOVANNI
 • Модел: A228
 • В наличност
 • Горещ продукт (над 80 продадени)

Имате въпроси или желаете да поръчате?

+359 879 699 119
 • 165.00лв.
 • 145.00лв.

На изплащане от 5.51лв./м с TBI


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Това малко козметично устройство има наистина големи възможности. Освен това извършва професионално ароматерапевтично лечение.

Характеристики: парата и активният озон ви позволяват да извършвате допълнителни, атрактивни процедури.

Малките размери са голямо предимство на пароозонатора! Козметичното устройство Вапозон Mini F-16 може да се вземе навсякъде (тежи само 1,3 кг). Подходящ и за домашна употреба.

Моделът е функционален и лесен за използване. Стилният дизайн е допълнителен аргумент в полза на устройството.

Технически данни:

 • напрежение 230 V
 • изходна честота 50/60 Hz

Вапоризатор и озонатор – каква е ролята на комбинацията от двете в козметологията?

Комбинираното козметично устройство, включващо вапоризатор и озонатор, е иновативен козметичен инструмент, който интегрира две ключови функции за подобряване на рутинните грижи за кожата. Козметичните вапозони са предназначени да осигурят на потребителите предимствата както на парата, така и на озонотерапията, насърчавайки по-здрава и по-сияйна кожа.

Нека разгледаме поотделно всяка от двете функции на мини вапозона:

Запаряване

Вапоризиращият компонент на уреда генерира фина мъгла от пара. Тази топла мъгла има за цел да отвори порите, улеснявайки дълбокото почистване и премахването на замърсяванията. Освен това парната баня помага за подобряване на кръвообращението в кожата, насърчавайки по-здрав тен.

Парата може да бъде персонализирана по отношение на температура и интензивност, което прави процедурите с уреда подходящи за различни типове кожа. Тази функция присъства в подготовката на кожата за различни козметични терапии, тъй като вапоризацията отваря порите, позволявайки на козметичните средства да проникнат в дълбочина.

Озонатор

Озонаторът е генератор на озон, който произвежда газ озон (O3) от кислород (O2). Озонът е добре известен с потенциала си да убива бактерии, вируси и други патогени. В контекста на грижата за кожата озонаторът може да се използва за дезинфекция и пречистване на кожата.

Газът озон може да се прилага върху кожата по контролиран начин под формата на мъгла или директно през специализирана пръчка или дюза. Озоновата терапия има пълния капацитет да помогне за намаляване на симптомите на акне, възпаления и да насърчи подмладяването на кожата.

Как вапозонът ще подобри ефекта от козметичните процедури?

Комбинираното козметично устройство мини вапозон помага за почистването и пречистването на кожата чрез отваряне на порите, което позволява по-ефективно отстраняване на замърсяванията. Озонотерапията от друга страна ще помогне за контролиране на бактериите и гъбичките по кожата, което я прави полезна за хора с акне или други кожни заболявания.

Комбинираният ефект от вапоризацията и озонотерапията ще доведе до подобрено кръвообращение и по-здрав тен. Компактният дизайн на устройството 2в1 го прави подходящо за домашна употреба, където ще позволи на собствениците да се насладят на спа и козметични процедури в комфорта на личното си пространство.

Право на връщане

До 14 дни след направената поръчка

Високо качество

Продукти с високо качество и доказан произход

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 990 лв.