+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Комбинирани уреди


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 24


Чудесна колекция от комбинирани уреди ви очаква в този раздел на онлайн магазин Alison.bg. Все повече салони за красота, СПА центрове и дерматологични кабинети избират мултуфункционалните апарати, защото с тях се пестят едни от най-важните и често оскъдни ресурси – време, пространство и пари. Ние предлагаме последно поколение технически разработки с високо качество, функционалност и достъпна цена.

Какви комбинации ви предлагаме?

Уредите, представени в раздела включват най-разнообразни комбинации. Броят на козметичните апарати, събрани в един общ и супер компактен корпус, е също много различен. Операциите, съвмествявани от един такъв уред варират от два до 5 и 6 в 1. Интересно е, че големината на главното устройство не се променя според броя функции. Увеличава се единствено броят на накрайниците.

Какво бихте могли да изберете за своя козметичен салон? Видът на комбинирания уред зависи основно от вида на манипулациите, които планирате да предлагате. Като базов апарат, с който да стартирате своята дейност в сферата на красотата, можем да посочим устройството ELEGANTE 866. То съвместява функцията на Дарсонвал и галванизация + йонофреза, подавайки нискочестотен и галваничен ток.

За по-амбициозните салони добро решение е козметичният апарат 4 в 1 ELEGANTE GREY LINE. Функциите му включват: микродермабразио, вакуум, кавитационен пилинг и спрей. Те са напълно достатъчни за един нов салон, който планира да стартира дейността си с основни манипулации, като постепенно увеличава вида и броя на процедурите.

Ако салонът ви е вече функциониращ, вероятно е настъпил моментът за неговото разрастване и издигане до по-високо ниво. В такъв случай е задължително да заложите на по-съвършен и специфичен апарат, например с 5 функции, с който да изпълнявате множество терапевтични процедури – мезотерапия, ултразвук, кавитация, сонофреза, микромасаж, микродермабразия и др.

Сред иновативните ни комбинирани уреди ще откриете компактни, настолни устройства с интелигентно, а често и интуитивно управление на работните режими. Големият брой накрайници, добавен към всяка машина, ви позволява да обработвате множество участъци от лицето и тялото с еднаква прецизност и ефективност.

Виж още