+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Стационарни масажни кушетки


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 41


Вашият салон за масаж и красота се нуждае от един последен, но изключително важен, финален щрих – висококачествена, удобна и красива стационарна масажна кушетка. Такава ще откриете бързо, лесно и на супер изгодна цена в онлайн магазин Alison.bg – най-доброто място за покупка на професионално оборудване за козметични и фризьорски салони.

Електрическо задвижване на регулируемите части

Масажните и козметични легла с фиксирана конструкция имат съвсем различен, уникален дизайн, но и една обща характеристика – електрическото задвижване. Движението на отделните сегменти се изпълнява дистанционно с натискането на съответния бутон, което спестява на професионалиста излишният разход на време и усилия.

Леглата са дело на утвърдени европейски производители, което подсказва, че в тялото им тупти истинско европейско сърце – висококачествен и с висока производителност електромотор. Двигателят е с висока товароносимост, отговаряща на натоварването на съответната масажна кушетка. Проектиран за дългосрочна и безпроблемна работа.

Кои са механизираните опции при електрическите стационарни кушетки? Това са височината, която може лесно да се избере (диапазон от 62 до 82см), съобразно ръста на масажиста и вида на самата процедура. С такъв модел е невъзможно да не се постигне идеалната позиция, която да гарантира комфорт и на двамата участника в лечебния масаж, както и прецизното му изпълнение.

Меката леглова база е изработена от пяна, която има значително по-висока устойчивост на натоварване и деформации от дунапрена и други стандартни пълнежи. Покрита е с висококачествена еко кожа, устойчива на износване и захабяване вследствие въздействието на козметика, химикали и почистващи препарати. Подлежи на дезинфекция и се почиства лесно с течни и кремообразни препарати.

Базата е това, на което трябва да се обърне специално внимание при прегледа на колекцията от модерни и стилни стационарни масажни кушетки. Тук дизайнът предлага най-голямо разнообразие. При отделни модели, леглото лежи върху две масивни колони, докато при други, кушетката е монтирана върху основа тип дървен шкаф. Тези разновидности са изключително практични, тъй като предлагат място за съхранение на някои консумативи и по този начин пестят време, сили и пространство.

Виж още