+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски табуретки


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 26


Работата на фризьора рядко му позволява да работи седнал, но все пак има малък брой ситуации, в които е възможно да се намали напрежението върху неговото тяло. За тези блажени моменти, ние от онлайн магазин Alison.bg предлагаме на стилистите богат асортимент от качествени, модерни и изключително удобни фризьорски табуретки.

Какво ви предлагаме?

В случай че си търсите максимално удобна и добре изглеждаща фризьорска табуретка, този раздел на електронния ни каталог е най-подходящото място за целта. Ще намерите множество изделия с такова предназначение, различаващи се основно като дизайн и визия. Качеството на всички продукти е абсолютно гарантирано.

От категорията можете да си изберете модел с класически, модерен или уникален винтидж дизайн. Работните ни столове са представени във вариант със и без облегалка, но при всички тях присъства опцията за регулиране височината на седалката. Подобна възможност е от ключово значение за удобството на стилиста по време на изпълнение на различните стилизиращи процедури.

Базата на почти всички модели е под формата на петолъчна стойка с пластмасови колелца. Тази мобилна конструкция позволява на фризьорите да се придвижват на близки разстояния, без да стават от работното си място. Идеята е да се намалят максимално физическите усилия и умората. Истината е, че рядко си даваме сметка колко тежка е всъщност работата на хората, грижещи се за добрия ни външен вид.

Фризьорските ни работни табуретки се предлагат в различни разцветки, като винтидж моделите изпъкват най-ярко с цветовете на конструкцията сребро и старо злато. За регулиране на височината е монтиран хидравличен механизъм, благодарение на който повдигането и свалянето на седалката става с минимални усилия в рамките на секунди.

Добавете към професионалното си оборудване поне една фризьорска табуретка. Ще се изненадате приятно, когато откриете, че тя ви е нужна по-често, отколкото сте предполагали. Продуктите ни са с невероятно ниски цени, но същевременно с най-високо качество, ергономичен дизайн и гарантирана устойчивост на екстремно натоварване.

Виж още