+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Инфразони (инфрачервени лампи)


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 32


Отлична селекция от инфразони ще намерите в този раздел на онлайн магазин Alison.bg. Тази група уреди е представена под формата на два типа конструкции – на самостоятелна стойка и за стенен монтаж. При нас всеки специализиран център за красота и фризьорски салон ще намери модерно, ефективно и удобно за ежедневно използване специализирано професионално оборудване.

Приложение и свойства

Инфразон е наименованието на апарат, в чиято конструкция е поместен различен брой инфрачервени лампи. IR светлината е доказала многократно своите лечебни и болкоуспокояващи свойства. Тя въздейства на тялото и косата, посредством топлината, отделяна от светлоизточника по време на работа.

Фризьорските инфразони са ново поколение професионална апаратура, които имат значителен принос за съкращаване времето за изпълнение на различните процедури. Топлината, отделяна от уреда ускорява значително химичните процеси, свързани с подхранване и стилизиране на косата. По-този начин усвояването на маски, ампули и серуми става не само по-бързо, но и много по-ефективно.

Инфразонът значително намалява времето за пигментиране на косъма при боядисване на коса, както и за възстановяване на космената структура и фоликул при прилагане на терапевтични маски. На практика тази група уреди пести време както на клиента, така и на фризьора, позволявайки на салона да увеличи значително капацитета си на работа и броя на дневните процедури.

Уредите, класифицирани като инфразон от каталога ни, са едни от най-добрите съвременни разработки. Независимо дали сте избрали подвижен модел на стойка или уред, който се монтира на стена, ще имате на разположение дигитално табло за управление, от което лесно да избирате подходящата програма, в зависимост от нуждите на всеки отделен клиент.

Избираемите опции на такъв апарат включват: регулиране на температурата с опция за топло и студено подхранване, регулиране на времето за работа от 0 до 60 минути. Регулира се също въртенето на устройството, както и температурата в диапазон от 70 ° C до 90 ° C. Един професионален инфразон има най-често 5 затоплящи глави, всяка от които е оборудвана с IR лампа от висок клас.

Виж още