+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Козметично оборудване


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 251


Покупката на козметично оборудване е един от най-сложните етапи, преди салонът ви за красота да стартира своята дейност. На каква апаратура да заложите? Кой е подходящият за целите ви модел? Какъв бюджет ви е нужен за обзавеждането на салона? От къде да поръчате? Въпросите, които ви вълнуват ще намерят своя адекватен отговор при нас в онлайн магазин Alison.bg.

Каква апаратура ви е необходима?

Козметичните салони по правило се обзавеждат от хората, които ще ги стопанисват и управляват. Когато същите тези лица са професионалисти, опериращи в разкрасителния сектор, задачата по оборудването на даден бюти център е значително по-лесна. Козметикът знае прекрасно от кои  уреди се нуждае за изпълнение на важните разкрасителни процедури.

При нас ще намерите не само модерно професионално козметично оборудване, но и полезна информация относно подобренията и иновациите в техническите разработки, използвани в бранша. Важно е да уточним, че както методите на въздействие търпят известни промени, така и апаратурата, посредством която биват прилагани.

В каталога ни са представени широк диапазон от техника и специализирано обзавеждане, включително:

Легла и кушетки

Козметичните легла и кушетки са елементи на обзавеждането, без които не би могъл да функционира нито един салон за разкрасяване. Тяхното предназначение е да позволят на клиента да заеме максимално правилна и удобна позиция (в легнало и седнало положение), така че козметикът да може да изпълни терапията по удобен, ефективен и правилен начин.

Електронният ни магазин разполага с отделна категория, включваща козметично оборудване в разпродажба. Там ще откриете прекрасни модели базови столове за педикюр и стол-кушетки с променяща се конструкция за лежащо, полуизправено и седнало положение. Цените им са невероятно изгодни, така че дори с минимален бюджет можете да обзаведете едно стилно и приятно студио за красота.

Лампи и лупи

Лампите намират широко приложение в корективните и разкрасяващи процедури. Някои разновидности служат за прецизна диагностика, а други за третиране на конкретни дефекти по кожата на тялото и лицето. Лампите и увеличителните стъкла (лупи) са ключов фактор за прецизна работа и диагностика.

Те са сред първите уреди, с които трябва да се снабдите, когато купувате оборудване за козметичен салон. В каталога ни са представени най-модерните и качествени разработки. Можем да предложим лампи лупи със стойка, както и настолни. Цените им са отново изключително изгодни, за да можете с минимално капиталовложение да започнете една финансово изгодна дейност.

Уреди и козметика за обезкосмяване

Премахването на нежеланото лицево и телесно окосмяване е сред най-често търсените процедури в козметичните салони. Манипулациите варират като сложност на изпълнение и  включват епилация с кола маска и фото-епилация. Двата метода изискват конкретни технически средства – лазерен / UV апарат или нагревател за кола маска.

В продуктовия ни асортимент влизат всички съвременни технически решения за временно и трайно обезкосмяване. От вас се очаква само да изберете нужната за целите ви разработка, след което да я поръчате лесно и бързо чрез фирмения ни сайт. В случай че ви е нужна консултация относно избора на апарат или допълнителна информация, можете да се свържете с нашите консултанти.

Апаратура

Професионалните уреди за провеждане на лечение и корекция на дерматологични дефекти са висшия пилотаж в оборудването на козметичния ви център. Те трябва да се избират много внимателно и да се купуват само от специализирани места за продажба, където да се гарантира тяхната изправност и безопасност.

В никакъв случай не препоръчваме да се отзовавате на обяви тип: „продавам оборудване за козметичен салон”, защото частните, нелицензирани продажби крият множество рискове. Твърде вероятно е да попаднете на повреден или фабрично неизправен апарат, който да навреди на вас самите или на вашите клиенти. Цените ни са твърде изгодни, за да постъпвате безотговорно.

Какво още ще получите от нас?

Избирайки фирмения ни уебсайт като място за покупка на оборудване за козметични салони, вие получавате не само продукти на доказани производители с безупречно качество, но и възможно най-удобен и изгоден начин на пазаруване. Спестете си времето за посещение в специализираните магазини. От нас можете да поръчате всичко необходимо в рамките на минути.

Освен че предлагаме първокласно оборудване за козметичен салон на достъпни цени, дейността ни включва също предлагане на съвети и подробна информация относно техническите параметри на продуктите. Основна част от нашата дейност е да ви помогнем да стартирате бързо и лесно своята професионална дейност в сферата на красотата.

Поръчаните артикули се доставят в минимален срок на територията на цялата страна. Екипът ни ще поддържа връзка с вас през всеки етап от продажбата с цел максимално удовлетворение и на двете страни.

Виж още