+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Столове и кушетки за педикюр


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 73


Богата гама професионални столове за педикюр, както и козметични кушетки със същото приложение ще откриете в настоящия раздел на онлайн магазин Alison.bg. Столът е един от основните елементи на козметичното оборудване, особено когато педикюрът е част от дейността на салона. Той трябва да бъде с приятна визия, но преди всичко удобен за клиента и за професионалиста. По този показател изделията ни покриват най-високите ви изисквания.

Тънкости при избора

Истината е, че само маникюрист с дългогодишна практика може да разпознае идеалния стол за педикюр. Начинаещите могат да се объркат в огромния ни асортимент от модели и дизайни. За тяхно щастие, всяко изделие от каталога ни е тествано и одобрено по най-важните критерии – визия, функционалност и лесна поддръжка.

Столът е основен инструмент на експерта по красота и здраве на стъпалата. Той трябва да има ергономична форма, за да може професионалистът да се концентрира максимално върху своята работа. Задължително е да бъде с регулируема височина, за да не се натоварват отделни части от тялото му. Някои процедури са с голяма продължителност, което уморява.

Преди да закупите стола, е редно да обърнете внимание на някои съществени характеристики на различните модели. Един от важните критерии е размерът. Столът трябва да е изцяло съобразен с предпочитанията на педикюриста, но също и с квадратурата на помещението. По-голямата работна повърхност е не винаги желана. Понякога е достатъчно малко, но удобно работно пространство.

Качеството на направения на удобен професионален стол педикюр си личи отдалече. То зависи не само от удобството на професионалиста, както и това на клиента, но и от наличието на допълнителни аксесоари. Винаги е по-разумно да се закупят професионални мебели, оборудвани с допълнителни чекмеджета и рафтове, които ще станат незаменими помощници в работата на изпълнителя на процедурите.

Столовете е желателно да бъдат със заоблени ръбове и гладки очертания. Те са по удобни за използване, а също и безопасни за професионалиста и клиента. Част от добрата професионална услуга е избягването на риска от нараняване. На клиента това ще направи изключително лошо впечатление, а професионалистът може да загуби своята работоспособност.

Столовете, които са оборудвани с механизъм за лесно настройване на височината и други позиции, са най-предпочитани. В натовареното си ежедневие, експертите по красота се стремят да си спестят всяко излишно усилие, а в това отношение, столовете ни, както и кушетките са идеалната опция. Сред тях ще откриете модели с хидравлично и електрическо задвижване.

Изборът на професионален педикюр стол зависи в голяма степен и от това дали ще бъде стационарен модел или подвижен. Някои конструкции са пригодени за лесно придвижване в различни участъци на салона. Те са с по-ниско тегло и оборудвани с колела, така че местенето им от едно работно място до друго не представлява проблем.

Столовете с масивна база са тип стационарни. Те имат своите предимства, например осигуряват повече свободно пространство, а следователно и по-голям комфорт. Не забравяйте също, че ще ви бъде нужен и работен стол за маникюрист. Колкото и да държите да впечатлите преди всичко бъдещите клиенти с избора си, не забравяйте, че крайният резултат се определя от личния ви комфорт.

Нашият онлайн магазин ви предлага изгодни цени, а също и страхотни намаления на голяма част от артикулите, така че не се колебайте да се възползвате от страхотните ни предложения.

Виж още