+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Обзавеждане за педикюр


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 48


Салонът, в който ще се погрижите за добрата визия на ръцете и стъпалата на своите клиенти трябва да бъде обзаведен стилно, уютно и изключително приятно. В каталога на онлайн магазин Alison.bg ще намерите пълната гама професионално оборудване за фризьорски и козметични салони, включително качествено и елегантно обзавеждане за педикюр.

С какво е различно?

Дизайнът на обзавеждането на салони, където педикюрът е част от изпълняваните дейности, е много специфичен. Формата на конструкцията на различните мебели подсказва какво е тяхното предназначение. Най-често това са поставките за стъпалата, монтирани върху различни мебелни елементи – маса,стойка, табуретка.

Мебелите за салона за педикюр са изработени от галванизирана стомана и са прахово боядисани с влагозащитно покритие. По този начин конструкцията може да се измива и почиства с всякакви химични препарати, както и да се дезинфектира. Гъбичките и другите заболявания по стъпалата задължават професионалиста да поддържа не само инструментите, но и обзавеждането си в блестящо чисто състояние.

Ваните за крака са важна част от професионалното обзавеждане. Те позволяват прецизно и висококачествено изпълнение на процедурите. Можете да заложите на който и да е от професионалните ни модели. Те са оборудвани с колела, така че придвижването им в напълнено състояние няма да бъде проблем.

В случай, че натоварената ви работа не ви позволява да отделяте време за щателно почистване на професионалното оборудване след всяка манипулация, можете да заложите на някоя от ваните ни за еднократна употреба. Ниската им цена ви позволява да си спестите излишните дейности, като същевременно създадете пълно доверие у своите клиенти.

Професионалното обзавеждане за педикюр, което ви предлагаме е продукция на утвърдени европейски производители на мебели, уреди и апаратура за салоните за красота. Всеки детайл в дизайна на продуктите е проектиран от опитни дизайнери и инженери, а материалите са изключително здрави, както и напълно безопасни.

Цялата гама професионално козметично оборудване, включена в продуктовия ни каталог отговаря на европейските изисквания за качество, безопасност и функционалност.

Виж още