+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Козметични помощни маси


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 43


Стартирайки своята дейност в областта на козметиката и дерматологията, със сигурност ще ви бъде необходим набор от апарати и специализирано обзавеждане. Работната козметична маса е един от елементите на професионалното оборудване, без който изпълнението на различните процедури е почти невъзможно. Помощните маси от каталога на онлайн магазин Alison.bg съчетават перфектно визия, функционалност и дълготрайност.

Какво ви предлагаме?

Козметичните помощни маси, включени в каталога ни варират като големина, дизайн и материал на конструкцията. Разнообразието от модели дава възможност на всеки салон да намери най-удачното решение за себе си, според числеността на персонала, свободната площ в помещението, броя на работните зони и вида на изпълняваните в обекта процедури.

Като конструкция, детайлите на всяка помощна козметична маса, включена в каталога ни са различни. Има и известен брой сходни характеристики, като например подвижната основа. Колелцата помагат масата да се превърне в количка, посредством която необходимите разкрасителни средства (уреди и козметични продукти) да могат лесно да се придвижват от една работна точка до друга.

С масите от този раздел се пестят време и усилия на професионалистите. Всичко необходимо за даден вид манипулация се разполага в непосредствена близост до зоната на нейното изпълнение. По този начин терапевтът не е принуден да става от работния си стол, за да вземе нужния му в конкретния момент консуматив.

Можем да предложим големи и дори двойни козметични маси. Моделите от серия Giovanni са перфектно решение за по-големите и по-натоварени салони. Здравата им метална конструкция осигурява възможност за пренасяне на по-тежки детайли от оборудването. Налична е дори опция за закрепване на увеличителна лампа лупа или друг полезен козметичен уред.

Разполагаме и с богат избор от по-компактни модели. Леката им пластмасова конструкция улеснява значително придвижването на козметичните принадлежности. Можете да изберете модел с открити дълбоки рафтове, както и такъв с чекмеджета. Качеството на всичките ни изделия е гарантирано, а изгодната им цена е основният мотив да изберете нашия магазин за покупката на практично и модерно козметично оборудване.

Виж още