+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Ултразвукови вани


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 24


За да се гарантира пълна липса на инфекции, кожни раздразнения и всякакъв риск за здравето на клиентите на козметичните салони, същите са задължени да следват стриктни указания за дезинфекция и стерилизация на инструментите, използвани от тях. Преди да бъдат стерилизирани, те трябва да бъдат щателно почистени. Това означава, че за целта ще ви е нужна професионална ултразвукова вана на изгодна цена.

Характеристики и свойства

Наличието на ултразвукова вана в козметичните салони и тези за маникюр, спестява нуждата от ръчно измиване на инструментариума преди стерилизиране. Ръчно извършената процедура, освен че хаби физически усилия и време, не може да осигури същото ниво на чистота. При обработка на по-фини и деликатни детайли на ръка, е твърде възможно същите да бъдат неволно повредени.

Професионалните ултразвукови вани се състоят от ултразвуков генератор, кошница за по-лесно поставяне и изваждане на инструментите и елемент, служещ за разделяне на стерилизираните приспособления. Контейнерът на ваните, предлагани от нас е с различен обем – от 450 мл до 9литра. Имаме малки, средни и големи модели.

Вграденият във ваната ултразвуков генератор е разработен на базата на HPP (High Peak Power) технологията, което гарантира постигането на хомогенно ултразвуково поле, без мъртви зони и стоящи вълни. Равномерното разпределение на ултразвуковите вълни е ключов фактор за ефективно и мощно почистване.

За качеството на уредите можем да съдим по използваните за направата им материали, както и по самата им изработка. Резервоарите са изработени от корозионно устойчива/неръждаема стомана под формата на отливка без заваръчни пропуски. Спрямо вида и капацитета на работа, ваните ни са с различна честота и мощност на ултразвуковата вълна.

Вложени са най-качествени и безопасни електроматериали, които гарантират, че в процес на работа не съществува риск за оператора и други хора, намиращи се в помещението. За проследяване на етапите на почистването и контрол на работните програми както по-компактните, така и по-големите уреди имат удобен за отчитане цифров дисплей.

Предимства

Предимствата от използването на ултразвукова вана за почистване на инструменти са безспорни. С нея се пести време и физически усилия на персонала. Освен това, ваната има предимството да осигурява екологично чистене, без нужда да се използват опасни за здравето на хората и за околната среда химически средства.

Почистването се извършва само с чиста вода, като мехурчетата, образувани под въздействие на ултразвуковите вълни са тези, които свалят изцяло натрупаните по приспособленията козметични средства и мръсотия. Уредът от въпросния вид осигурява над 15% по-добро почистване от стандартните методи на хигиенизация с почистващи препарати.

Основен мотив да се снабдите с подобна почистваща система, е възможността с нея да удължите значително работния живот на професионалните си инструменти. Когато става въпрос за главите на апаратите за микродермабразио, фрези и друга скъпа апаратура, възможността да се избегне нуждата от честата им подмяна е от ключово значение.

Гарантирано качество на ексклузивна цена

От къде да се снабдите с подобно техническо съоръжение? Знаем колко важно е за професионалистите да спестят пари от оборудването на своите салони за красота, но рисковете от покупката на уред втора са твърде много, за да се подходи толкова безразсъдно. Вместо да отговаряте на обява, гласяща „продавам ултразвукова вана”, посетете нашия онлайн магазин.

Категорията, съдържаща този вид козметично оборудване, ще ви зарадва с достъпни цени и сериозни намаления на много от предлаганите изделия. Промоциите ни касаят главно по-малките професионални вани, предназначени за салоните с по-малък капацитет на натоварване. Те дават възможност на новостартиращите обекти да започнат своята дейност оборудвани с всичко необходимо, което нормативната уредба или клиентите им изискват.

На какви изисквания трябва да отговаря професионалната ултразвукова вана за почистване? На първо място е важно да изберете много внимателно мястото на покупка. Специализираните магазини, какъвто е нашият, ви дават гаранция за произхода и строгото предназначение на продаваната от тях техника.

Дори да ви е нужен съвсем компактен уред с минимален капацитет на обработваните помощни средства, уверете се, че влагате средствата си в професионален модел, отговарящ на задължителните регламенти за качество и безопасност на професионалната апаратура. Наличието на сертификати, показващи съответствие с европейските директиви е задължително.

От каталога ни можете без колебание да си изберете която и да е професионална ултразвукова почистваща вана. Всеки продукт, представен в раздела е подбран много внимателно, на база здравина, безопасна работа, функционален дизайн и място на производство. Изберете големината и вида на уреда спрямо капацитета и вида на инструментариума, използван във вашия козметичен салон.

Поръчаното оборудване се доставя в кратки срокове на територията на цялата страна.

Виж още