+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Дезинфекция и стерилизация


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 95


Перфектна колекция от уреди за дезинфекция и стерилизация на инструментите и консумативите, използвани в салоните за красота, е представена в този раздел на онлайн магазин Alison.bg. Задължително е салонът ви да има специална машина, която да стерилизира и дезинфектира работните ви инструменти. Само така ще покриете базовите изисквания за безопасна работа и ще вдъхнете максимално доверие у своите клиенти.

Какви разработки включва категорията?

Методите на стерилизация днес са базирани на множество технологии. Изваряването на инструментите при много висока температура отдавна не е единственият начин за унищожаване на микроби, гъбички и вируси. Този метод, освен бавен и скъп, се е доказал с времето и като не напълно ефективен. Ние предлагаме по-нови и по-добри технологии.

Разделът представя най-новите апарати за стерилизация и дезинфекция, базирани на иновативни технологии. От магазина ни можете да изберете:

  • UV стерилизатор;
  • Кварцов стерилизатор;
  • Автоклав;
  • Ултразвукова вана.

Сред най-достъпните модели са стерилизаторите, действащи посредством ултравиолетови лъчи. Те имат множество предимства, сред които е компактният им дизайн и ниска цена. Малките уреди са лесни за преместване и не заемат значително пространство. Същевременно са супер ефективни в унищожаване на 99.9% от познатите на човека болестотворни микроорганизми.

Кварцовият стерилизатор е също позната и използвана технология. Той използва кварцови сферички, които при затопляне отделят висока температура, способна да унищожи напълно всички налични патогени. Предвид още по-компактният им корпус, те са добро решение за стерилизиране на клещи, ножички и други инструменти за маникюр.

Можем да ви снабдим също с подходящи за нуждите ви автоклави и ултразвукови вани, чиято големина е различна, за да се отговори на всички центрове за разкрасяване, спрямо техния обем на работа и вида на предлаганите услуги. Много добро решение за масажни студия и СПА центрове са уредите с опция за подгряване на кърпи.

Те комбинират всички предимства на UV стерилизатора и подгревателя за хавлиени и еднократни кърпи. Капацитетът на един средно голям уред е затопляне на 90 до 110 кърпи с еднократно зареждане. Цените на уредите ни за стерилизация и дезинфекция варират в широки граници, за да може всеки салон да избере подходящо решение спрямо своя бюджет.

Страхотната ни гама автоклави е с по-широко приложение. Освен за козметични и фризьорски салони, те са подходящи също за болнични заведения и лекарски кабинети. Предлагаме най-новите разработки при този вид апаратура, включително уреди с вграден термопринтер и голям LED екран, на който лесно се следят работните програми. Налични са множество напълно автоматизирани режими на работа, както и сензорен панел за прецизно управление.

Виж още