+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Други козметични уреди


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 13


Настоящият раздел е озаглавен „Други козметични уреди”. В него са представени машините и устройствата със специфични функции и приложение, които не принадлежат към конкретна категория козметична апаратура. Посещавайки онлайн магазин за козметично оборудване Alison.bg, си заслужава да надникнете и в тази секция. Тя ще ви даде ценни идеи по отношение на новите процедури, които бихте могли да предложите на своите клиенти.

Какво включва разделът?

Разделът включва едни от най-новите разработки в козметологията. От тук професионалистът би могъл да си избере високоефективна плазмена писалка, например. Това е компактен, ръчен инструмент, който генерира плазма (йонизирана материя, във форма, подобна на газ). Уредът позволява да се извършат лечебни и подмладяващи процедури, които са неинвазивни и напълно безопасни.

За СПА центрове и салони за красота, фокусирани върху моделиране на тялото, особено полезен би бил апаратът за електростимулация. Генерирайки електрически импулси, професионалният уред въздейства на мускулите и тъканите, предизвиквайки тяхното съкращаване. Процедурите са добра алтернатива на тежките и продължителни тренировки във фитнес залата.

Уредът е италианска разработка, отличаващ се с елегантен дизайн и интуитивно управление. Оборудван е с множество прикрепящи се електроди, разработени за специфични участъци от тялото и лицето. Сеансите са безболезнени и безопасни. Резултатите са забележителни. Третираните области са по-стегнати и приятно оформени.

Вашият козметичен салон би спечелил много ако разполага и с модерен апарат за компресотерапия. По този метод се третира не само кожата, но и намиращите се в дълбочина тъкани, което позволява с няколко сеанса да се постигне видимо стягане и оформяне на фигурата. Такъв ефект е изключително силно търсен, което ще привлече огромен наплив от клиенти към вашия козметичен салон.

В раздел други козметични уреди ще попаднете и на модерен апарат за отслабване, оборудван с вакуумна помпа, биполярни електроди и накрайник, подаващ радио вълни, конструирани и произведени в Швейцария. Уредът разполага с интуитивен сензорен дисплей и монитор, на който да се следят моментните настройки и всички промени в параметрите.

Виж още