+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски каски


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 39


Топлината е ключов фактор за правилното изпълнение на редица процедури във фризьорския салон. За да можете да предложите пълния спектър от стилизиращи процедури, ние от онлайн магазин Alison.bg, ви предлагаме оптимален избор от професионални фризьорски каски. Уреди от най-ново поколение, проектирани с грижа за косата, ви очакват в този раздел на електронния ни каталог.

Какво да изберете?

Каските, произвеждащи топъл въздух са вид стационарни сешоари, под въздействие на които се активират различни химични процеси. Те влизат в употреба при къдрене, боядисване и оформяне на прически, т.нар. ондулация. Много необходими са и за усвояването на маски за възстановяване на суха и увредена коса, защото осигуряват правилната температура, при която съставките започват да действат.

Изборът ви се простира между самостоятелно стоящи каски и такива, пригодени за стенен монтаж. Всеки от двата варианта има своите предимства. Стенните модели пестят от оскъдната площ на малките помещения и създават усещане за подреденост, докато каските с подвижна стойка на колелца дават повече свобода и избор в коя точка на салона да се проведе въпросната процедура.

Освен по отношение на принципа на монтиране, изборът на фризьорска каска може да се определи и от нейните работни възможности. В каталога ни ще откриете страхотни уреди с две степени на нагряване. Те ви позволяват прецизност, съобразно вида и особеностите на всяка процедура. Настройката на силата и топлината на въздушната струя става посредством механичен контролер.

Избираемите опции при фризьорските ни каски не са никак малко. Можете да контролирате височината и наклона на каската, благодарение на чупещата се стойка, налична при стенните и стоящите модели. Сред множеството работни функции е и настройката на времетраенето на отделните процедури. Така няма риск от увреждане на косата, в случай че фризьорът изгуби представа за времето, заради натоварения си работен ден.

Можем да предложим също модерни и изключително полезни каски тип озонатор и парогенератор. Топлата пара, както и активният озон помагат на косъма да се разтвори и абсорбира в пълна степен полезните вещества, съдържащи се в подхранващите и възстановяващи продукти. Озонирането на скалпа помага за почистване на косата в дълбочина и за лечение на редица козметични проблеми.

Макар и доста различни като конструкция и принцип на работа, каските за фризьорски салони, включени в продуктовата ни гама имат и доста сходни характеристики. Сред тях е високото качество на корпуса и техническите елементи. Използвани са най-висок клас нагреватели и терморегулиращи устройства, което дава гаранция за безопасна работа.

Всички продукти, включени в раздела са с гарантиран произход и много високо качество, произведени съобразно европейските директиви, касаещи професионалните електрически уреди.

Виж още