+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Бюра за рецепция


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 70


На всеки салон за красота и СПА център е нужно елегантно и функционално бюро за рецепция. Рецепцията е първото място, което клиентите ви виждат, прекрачвайки прага на салона ви. От начина, по който е обзаведена тя, клиентите ви ще изградят своето мнение за вашата дейност и за вас като професионалисти. Не подценявайте обзавеждането на входната зона, защото това са „дрехите”, по които ви посрещат.

Класически, модерен и минималистичен дизайн

Мебелите ни за фоайе на козметични и фризьорски салони, и в частност специалните ни бюра за рецепция, са представени в широк спектър от размери и дизайни. Това е гаранция, че те ще успеят да се впишат отлично в интериора на всеки обект от сферата на здравето и красотата. В каталога ни ще откриете продукти, които са не просто практични и удобни, но и изключително красиви.

Бюрата ни са представени във всички интериорни стилове – от класическия до най-модерния в настоящия момент. Имайки предвид, че болшинството салони се помещават в помещения с оскъдно пространство, минималистичният стил е също отлично представен в продуктовия ни каталог. Не се заблуждавайте, че едно малко бюро не може да направи огромно впечатление на посетителя. Дизайнът, материалите и цветовете ще ви помогнат да постигнете желания ефект.

Високо качество на материали и изработка

Когато инвестират в обзавеждането на рецепцията, клиентите ни искат да получат най-доброто. Средствата, които ще вложат не са никак малко, макар да не надвишават тези за покупка на специализираната апаратура. Влагайки една солидна сума в бюрото, което ще бъде централната точка на рецепцията, вие ще получите насреща първокласен продукт.

Бюрата ни са изработени от висококачествени материали. Някои модели са направени от висококачествен ЛПДЧ, докато при други се забелязват метал, пластмаса и фибростъкло. Срещат се и модели, направени от комбинация от естествени и изкуствени материали. Всяка продуктова линия изпъква с максимална здравина и устойчивост на различни въздействия.

Когато закупите бюро за рецепция от нашия онлайн магазин, ще бъдете напълно удовлетворени от продукта, който ще получите. Здравата сглобка, качеството на крепежите и другите функционални детайли – всичко това ви дава гаранция за максимално дълъг работен живот. Рецепционистът във вашия козметичен, масажен или друг център ще се чувства комфортно на работното си място.

Рецепционалните ни бюра отговарят на най-високите изисквания за качество, комфорт и визуално въздействие. Някои от продуктите се предлагат в различни цветови варианти. По този начин всички наши клиенти могат да обзаведат своите рецепции, следвайки конкретна стилистична концепция.

Необходимо е да посочите цвят, в случай че поръчвате изделие, което се предлага в няколко различни разцветки.

Виж още