+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Кавитационен пилинг


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 28


Богата гама професионални козметични уреди за кавитационен пилинг са представени в този раздел на онлайн магазин Alison.bg. В колекцията ни са включени както съвсем компактни устройства, така и многофункционални комбинирани апарати, част от функциите на които включва и тази процедура. Заложили сме на най-добрите съвременни разработки с интуитивно управление, стилен дизайн и максимална ефективност.

Защо тази процедура трябва да бъде сред манипулациите, предлагани от вашия салон?

Кавитационният пилинг е процедура, включваща безболезнено, лечение на кожата с помощта на ултразвукова вибрация. Тя позволява прецизно отстраняване на излишния себум от порите и космените фоликули, премахване на замърсявания и бактерии, натрупани в дълбочина. Уредът осигурява гладка и по-млада на вид кожа, подобрява микроциркулацията и дезинфекцира.

Разкрасяващите сесии с кавитационен пилинг са подходящи за много чувствителна, деликатна, тънка кожа, склонна към възпаления и разширени капиляри. Особено полезни са за хора, при които заздравяването на рани е трудно, и като неинвазивно лечение на мазна кожа, склонна към образуване на обриви и акне.

Всеки салон за красота, който иска да разшири своя списък с професионални процедури трябва да разполага с модерен, качествен и съобразен с капацитета на натоварване уред за кавитационно почистване. Апаратът, който ще изберете трябва да отговаря не само на бюджета, който сте си определили, но и на броя дневни процедури, които евентуално ще бъдат изпълнени.

Предимствата на пилинга, базиран на кавитационното въздействие са много. С него безболезнено и бързо се почиства кожата на лицето, шията и деколтето и се подпомага лечението на акне и пигментации. Апаратът стимулира регенерацията на увредената тъкан, ускорява изглаждането на ръбови белези и подготвя кожата за козметични процедури (подхранващи и почистващи).

С кавитационен пилинг се повишава пропускливостта на клетъчните мембрани, което позволява инжектирането на активни вещества в дермалните слоеве. Апаратът помага също за укрепване на кръвоносните съдове, както и за премахване на фините линии и предотвратява тяхното образуване.

Със серия от сеанси се елиминират торбички и тъмни кръгове под очите, като се подобрява кръвообращението. Разграждат се и мастните молекули, което повишава ефективността на антицелулитните и стягащи манипулации. Препоръчват се от 2 до 10 (средно 5) процедури с интервал от 1 до 2 седмици между тях.

Виж още