+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Електрокоагулатор


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 9 от 9


От този раздел на онлайн магазин Alison.bg ще ви бъде максимално лесно да си изберете качествен електрокоагулатор за вашия център за красота. С такъв апарат е редно да разполага всеки уважаващ себе си козметичен салон, защото с него се решават успешно много козметични проблеми. Предимство на процедурите е, че са бързи, безболезнени и безопасни.

Какво предлага продуктовият ни асортимент?

Разделът включва уреди от най-различен тип – ръчни (тип писалка), стандартни козметични апарати (с отделно изнесен главен уред за управление на функциите), и мултуфункционални апарати с множество работни програми, част от свойствата на които включват и електрокоагулация.

Апаратът електрокоагулатор използва диатермичен ток, който се подава от уреда към проблемното място в кожата през тънкоиглен активен електрод. Посредством леко убождане електродът достига по-дълбоките кожни слоеве и генерира електрически импулси, чрез които се изгарят миниатюрните кръвоносни съдове на повърхността на кожата.

Спуканите капиляри и паяжините от вени са класифицирани в медицинската терминология като „телеангиектазии“. Има много различни термини, свързани с въпросните лезии, включително кървави бенки, кървави точки, както и козметичният / естетически термин, "Куперозна кожа". Кръвните бенки приличат на червена точка или брадавица и могат да се появят почти навсякъде по тялото.

Капилярите под очите и около носа, както и шията и горната част на гърдите, са съдови петна, които могат да се лекуват успешно с електрокоагулатор. Какъвто и да е произходът им, съдовите петна могат да бъдат отстранени лесно и трайно с електрокоагулационна система. Процедурата се провежда в много козметични студия, така че не е необходимо посещение в лекарски кабинет.

Манипулацията се изпълнява, като на повърхността на недостатъка се поставя стерилна сонда с фин връх. Радиочестотата с ниско ниво (RF) и постоянен ток (DC) се предава през сондата към съда. Кръвта в малкия кръвоносен съд се съсирва или коагулира и спира да тече. При правилната грижа след лечението съдът се абсорбира естествено в околната тъкан и обикновено в рамките на три до четири седмици изчезва напълно. Плаките по кожата падат след дни.

Виж още