+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

RF лифтинг


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 15


Висок клас специализирана апаратура за RF лифтинг е представена в този раздел на онлайн магазин Alison.bg. Уреди с компактен дизайн и доказана функционалност, са на разположение на професионалистите, които желаят да предоставят на своите клиенти дълъг списък с подмладяващи и разкрасяващи процедури. Уредите ни са на достъпна цена, предвид многобройните им отлични характеристики.

Какво представлява процедурата?

RF (Radio Frequency) лифтингът представлява неинвазивна и не-хирургична подмладяваща терапия, при която се въздейства на дълбоките кожни слоеве, за да се стимулира производството на колаген и еластин. Радиочестотната терапия наподобява ефекта на ултразвуковата. Въздействието става посредством електроди, свързани с устройството, през които протичат електрически импулси.

RF лифтингът е приет за напълно безопасен и доказано ефективен метод за подмладяване. Повишавайки синтеза на колаген и еластин, процедурата води до видимо подмладяване и повдигане на кожата в проблемните участъци. Залага се на изцяло естествен процес, при който ги няма безизразното лице и гротескно изпънатата кожа, характерни за ботокс инжекциите и пластичните операции.

Единственият често срещан страничен ефект на лифтинга с радиочестотни импулси е леката до умерена болка по време на манипулацията. Процедурата не изисква особена подготовка, освен почистване на грима и други замърсявания. Нанася се специална емулсия, която повишава електропроводимостта на кожата. Не е нужно също да се полагат особени грижи след провеждане на терапията.

Увисналата кожа, фините линии и бръчките са често срещан естетичен дефект, възникнал заради генетична предразположеност, фото увреждане, вследствие прекомерно излагане на слънце, както и поради възрастови изменения – спад в колаген-еластиновите нива. По време на радиочестотната процедура (RF лифтинг) се използва топлина за насърчаване на производството на нов колаген и еластин.

Обновеното производство на тези два ключови компоненти спомага за премахване на бръчките и фините линии, стяга кожата и оформя контура на лицето. В колекцията ни ще откриете уреди, голяма част от които са мултифункционални козметични устройства. Сред големия им брой функции, се отличава генерирането на радиочестотни импулси. Окомплектовани са със специални наконечници, чрез които се осъществява въздействието.

Виж още