+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Преносими масажни кушетки


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 23


Преносимите масажни кушетки са създадени специално за специалистите по масаж и разкрасяване, чиито услуги можем да класифицираме като мобилни. Ако ви е нужен именно такъв вид професионално оборудване, в онлайн магазин Alison.bg ще намерите най-добрите съвременни разработки на изключително изгодна цена.

Отлични материали, безупречна изработка

Инвестирайки средства в покупката на масажна кушетка, е задължително да изберете продукт, който ще осигури удобство както на вас самите, така и на вашите клиенти. Изделията, намерили място в каталога ни, покриват дори най-високите изисквания на професионалните масажисти и експерти по здраве и красота.

Макар това да са изключително евтини масажни кушетки, изделията са с максимално високо качество, произведени от водещи производители на професионално козметично оборудване. Материалите, използвани за изработка на рамката са два вида – алуминий и дърво. И двата материала са подбрани внимателно с идеята да се съчетаят двете най-важни качества – стабилност и лекота.

Конструкцията е проектирана така, че разгъването и сгъването да се изпълняват максимално лесно и бързо. Кушетките биват дву и трисегментни, като всеки от вариантите изпъква с гарантирана функционалност. Сгъването на кушетката от три сегмента е също толкова лесно, колкото и при дву-сегментния модел.

Регулирането на позицията на качествените масажни кушетки с атрактивни цени, обхваща основно височината, която се фиксира по време на сглобяването. Сегментът за горната част на гърба и главата също може да се повдига, за да се изпълнят по най-добрия начин отделни манипулации. Отворът за лицето в приставката за глава е стандарт при този вид професионално оборудване.

Материалите, използвани за изработка на легловата част са с премиум клас качество и устойчиви на деформация и износване. Мекотата на леглото е постигната чрез пълнеж от полиуретанова пяна, която, за разлика от дунапрена не губи своята структура с времето и употребата.

За дамаска е използван висок клас еко кожа. Този материал също е стандарт при професионалните легла за козметика и масаж. Той съчетава елегантност и луксозно излъчване с невероятна здравина и лекота на почистване. Кушетките следва да отговарят на някои санитарно-хигиенични правила. Тоест, да позволяват мокро почистване и дезинфекция, след което да бъдат бързо подсушавани за следващата употреба.

Категория преносими масажни кушетки включва отлични изделия с желаната от професионалистите здравина, удобство и функционалност. Налични са множество цветови варианти, така че всеки масажист и хиропрактор да може да избере модела, отговарящ на неговия вкус и виждане за естетика.

Всяка кушетка се предлага в комплект с чанта за пренасяне. Нейните здрави дръжки и колелца позволяват пренасянето до дома на клиента да не бъде свързано с особен разход на сили и време. Благодарение на калъфа, кушетката запазва добрата си визия и състояние в интервала, в който не се използва.

Виж още