+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Професионално оборудване


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 112


Този раздел на онлайн магазин Alison.bg включва висококачествено професионално козметично оборудване от най-ново поколение. В колекцията ни са включени уреди с различен принцип на работа и с различно приложение в областта на разкрасяването, но с еднаква ефективност на манипулациите и удобство по време на работа. Погрижили сме се да предложим на салоните за красота апаратура, при която съотношението цена/качество е отлично.

Какво ви предлага разделът?

В настоящата секция са представени специализирани апарати, всеки от които с една или множество функции. В зависимост от работния им принцип, уредите оказват различен вид въздействие върху кожата. Като цяло, професионалното оборудване от категорията залага на неинвазивните, безопасни и безболезнени процедури.

От въпросния раздел можете да изберете висококачествен апарат за електростимулация на мускулите, създаден за лесно извайване и скулптуриране на тялото. Главното устройство е с компактен и удобен за пренасяне корпус, но е снабден с множество различни по вид електроди, опорни колани и комуникационни кабели.

Изборът ви може да се спре и на апарат за кавитационен пилинг или друг модел Skin Scrub машина. Уредите ни за микродермабразио и компресотерапия са също толкова компактни и изключително ефективни в своята работа. Ултразвуковата ни апаратура е дело на водещи производители на професионално оборудване за козметични салони. Цялата ни гама уреди е с интуитивно, „смарт” управление за максимално улеснение на професионалиста.

Оборудването, което ще изберете от нашия каталог ще окаже огромно въздействие върху концепцията на салона ви. Подбирайки апаратура с голям брой функции и множество методи на третиране на кожата, вие си създавате добра репутация и престиж, които ви дават пълна гаранция за добри финансови постъпления.

Освен висококачествено професионално оборудване, от сайта ни можете да се снабдите също с допълнителни приставки за някои от машините, за да увеличите разнообразието от козметични процедури. Ще можете да си набавите и така необходимите аксесоари, консумативи и други помощни средства, без които работата ви не би могла да бъде толкова прецизна и лека.

Виж още