+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Козметични комбайни


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 19


За по-малките салони за красота, чудесна работа би свършила един мултифункционален козметичен комбайн. Комбинираните апарати имат предимството да включват в себе си голяма част от уредите, използвани в козметиката. Покупката на многофункционален уред е разумна инвестиция, с която се пестят не само пари, но и пространство. В електронния каталог на Alison.bg, професионалистите ще намерят отлични решения на превъзходна цена.

Стандартни характеристики на вида:

Комбайнът за козметичен салон включва множество специфични качества. Тези уреди са различни не само като дизайн, размери и производител, но преди всичко като възможности за изпълнение на конкретни разкрасителни и лечебни процедури. Всеки мултиопционален апарат има специфичен брой и вид функции, но съществуват и някои сходства, приети за стандарт в индустрията.

Сред стандартните характеристики можем да посочим мобилната конструкция на уредите. Поради значителната им големина и разчупения дизайн на корпуса, комбайните са обикновено позиционирани върху подвижна платформа, оборудвана с маневрени колелца. По този начин преместването на апарата от една точка на салона до друга не представлява никакъв проблем.

Друга стандартна особеност на въпросния вид козметична апаратура е почти задължителното наличие на лампа-лупа. Ако планирате да оборудвате салона си с мултифункционален козметичен комбайн, няма нужда да купувате отделно този важен уред. Понякога комбайните се използват единствено заради този елемент. Лампата-лупа дава на козметика отлична визуална достъпност до третираните участъци при почистване на комедони и акне.

Подвижните приставки са също стандарт при всички козметични комбайни. Така нареченото „чупещо се рамо” е класически подвижен детайл, разработен главно под формата на определен вид накрайник. Независимо дали става въпрос за лампа лупа, за спрей, пилинг четка, глава за микродермабразио и т.н., тези накрайници имат свойството да се сгъват и разгъват, тоест да се прибират към главния уред и да се изтеглят.

Материалите, от които се изработват комбайните за козметични процедури имат също множество сходни характеристики. На първо място е важно да се избере материал, който е достатъчно здрав и устойчив на счупване, но и максимално лек, за да не се увеличава допълнително теглото на уреда. Най-често корпусът на комбайна е от метализирана пластмаса или алуминий.

Материалите трябва да отговарят на множество изисквания, като например да бъдат устойчиви на влага, за да могат да се почистват в дълбочина и да се дезинфектират. Взема се предвид и агресивното въздействие върху металите на голяма част от козметичните и лечебни продукти. Те не бива да оцветяват конструкцията и да я повреждат по никакъв начин.

Какво ви предлагаме?

 Професионалното козметично оборудване, представено в този раздел на нашия онлайн магазин е селектирано по начин, позволяващ на всеки собственик на студио за красота, спа център или дерматологичен кабинет да избере най-подходящата апаратура за неговите цели, финансови възможности и нужди. Разполагаме с прекрасни решения за големи и малки салони, както и за по-голям и по-скромен бюджет.

Чудесната ни колекция от козметични комбайни представя едни от водещите разработки на пазара. Като брой функции, апаратите ни достигат 15 и 27 специфични операции, събрани в едно сравнително компактно тяло. Заслужава си да инвестирате средства в една комбинирана разработка, защото тя ви пести финансови средства, пространство в малкото помещение и усилия при изпълнение на всяка от козметичните процедури и манипулации.

Виж още