+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорско оборудване


Категории:
Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 956


От това как ще оборудвате и обзаведете работното си помещение, зависи не само доколко леко и удобно ще ви бъде изпълнението на ежедневните задачи, но и какво впечатление ще оставите у клиентите, които за първи път посещават работното ви място. Препоръчваме да не правите никакви компромиси. При нас в Alison.bg ще откриете висококачествено и модерно оборудване за фризьорски салон на невероятно изгодни цени.

Какво съдържа категорията?

Категория фризьорско оборудване е разделена на множество подкатегории, в които различните елементи на оборудването са представени спрямо вид и предназначение. Така ще ви бъде много по-лесно да концентрирате своето внимание върху типа продукти, който ви интересува в момента.

В отделните раздели ще откриете съответните уреди, обзавеждане и консумативи, представени отново в оптимално разнообразие. Фризьорските салони в страната ни, започващи тепърва своята дейност, както и желаещите да реновират своите бизнес помещения, няма да сгрешат, избирайки нашия специализиран магазин за покупка на необходимите неща, вместо да отговарят на частни обяви от типа: „продава се оборудване за фризьорски салон”.

Категорията е отправна точка към голям брой подраздели, включващи:

Столове и табуретки

Столът е централната фигура в обзавеждането на фризьорските и бръснарски салони. Той задължително присъства в няколко разновидности – посетителски (за чакалня), клиентски и работни – за малкото случаи, в които фризьорът има рядката възможност да седи, докато изпълнява дадена процедура. За разлика от козметиците, коафьорите прекарват голяма част от работния си ден на крак.

В каталога ни ще откриете невероятно разнообразие от столове, включително детски такива. Дизайнът им е модерен и елегантен, конструкцията здрава, а тапицерията мека и супер комфортна. Както клиентските, така и работните столове са с регулируеми опции. Могат да се повдигат и свалят посредством газов амортисьор, а също и да се накланя назад облегалната им част.

Мивки и измивни колони

Мивката е още една ключова част от задължителното обзавеждане за фризьорски салон. Колонните системи, включени в каталога ни са най-уместното решение за един по-голям по площ, престижен бюти център. Те включват свързани в общ модул мивка и стол – и двете с безапелационно качество и авангардна визия. Колоните ни носят дръзките имена Амстердам, Берлин и Анкара.

Мивките от друга страна, си остават удачен вариант за по-малките обекти. Предлагаме ги в статичен и подвижен вариант, съответно с керамичен и пластмасов умивалник. Цените им са изключително достъпни, което ги прави чудесно решение за новаците в бранша, принудени да се вместват в крайно ограничен бюджет.

Работни колички и маси

Един практичен и удобен елемент на професионалното фризьорско обзавеждане са работните колички, с чиято помощ необходимите инструменти и консумативи се позиционират лесно до мястото на изпълнение на конкретната процедура. Количките имат предимството да са съвсем евтино фризьорско оборудване. От тях можете да закупите без проблем няколко екземпляра, в зависимост от броя на работните места в обекта.

Оборудването от въпросния вид при нас е представено в най-различни размери и дизайни. Имаме достатъчно големи модели, както и средни и съвсем компактни. Функционалността и качеството на всяка количка са гарантирани. Изработени са от здрава и лека пластмаса, имат различен брой чекмеджета и разполагат с маневрени гумени колела.

Инфразон апарати и каски

В салоните за прически вече присъства и един изцяло нов вид апаратура – уредът Инфразон. Той служи за термостимулация на фризьорските процедури, тоест, уредът отделя топлина, чрез която се съкращава значително времето за обработка на косата при обезцветяване, къдрене, подхранване, възстановяван и т.н.

Инфразонът е сходен по принцип на работа с фризьорската каска. Разликата между двата уреда се състои основно в източника на топлина. Докато при каските имаме стандартен нагревател (реотан), то инфразоните залагат на лампи, излъчващи инфрачервена светлина. Те са по-деликатни към косъма и по-предпочитани в последните години. Можем да ви ги предложим в стенен вариант и с подвижна стойка.

Какво още?

С изброените до тук мебели, апаратура и приспособления далеч не се изчерпва асортиментът ни от професионално фризьорско оборудване. Каталогът ни предлага всички възможни детайли, с които да улесните своята работа и да я направите по-прецизна и удовлетворителна като краен резултат.

Снабденият с необходимото оборудване фризьорски салон се нуждае от дребни, според незапознатите с професията детайли, предназначени да осигурят максимален комфорт на вашите клиенти. Стойките за крака са един на пръв поглед незначителен елемент, но тяхното наличие в салона ви е от ключово значение. Клиентът ви ще почувства желанието ви да му създадете комфорт и ще ви се отплати с редовни посещения.

Детските седалки са допълнителен аксесоар, който ви спестява нуждата да добавяте и детски стол, към наличното във вашия фризьорски салон оборудване. С такъв артикул ще ви бъде много по-удобно, когато обслужвате най-младата си клиентела, а и на самите деца ще бъде значително по-приятно, докато ги подстригвате и оформяте красивите им прически.

В суматохата по обзавеждане на фризьорски салон често се забравят някои, уж маловажни, но съществени допълнителни аксесоари. Стойките ни за сешоар – стенни и самостоятелно стоящи - дават изключителна лекота в ежедневното изпълнение на професионалните задачи. С наша помощ по всяко време можете да добавите и този евтин и практичен компонент.

Освен самото работно помещение, е важно също как ще обзаведете чакалнята на салона си. Тя е мястото, което ще създаде първото впечатление у новата ви клиентела. Ако не се чувстват комфортно и приятно, докато чакат реда си, клиентите ви може да не се върнат отново при вас. Имайте предвид, че нуждаещите се от модерна и стилна прическа искат от вас да ги поглезите по всякакъв възможен начин.

Ние ви даваме уникалната възможност да направите пълно оборудване на фризьорски салон изцяло онлайн. По този начин ще си спестите не само време, но и нерви, усилия и най-вече пари. Оперирайки в интернет пространството, ние сме достъпни по всяко време и от всяка точка на страната.

✂️ С какво е различно вашето фризьорско оборудване от това, което се предлага в други специализирани магазини❓

Една от съществените разлики между нашето професионално оборудване и това, което се предлага в други магазини, е съотношението между качество и цена. Цената на обзавеждането за един стилен и модерен салон е доста висока, което принуждава много новостартиращи фризьори да купуват мебели и принадлежности втора ръка. Ние предлагаме чисто нови продукти на много разумни цени. За хората с по-голям бюджет имаме и по-скъпи и луксозни артикули.

✂️ Какви мебели са нужни на съвременния фризьорски салон❓

Обзавеждането представлява по-голямата част от оборудването на фризьорския салон. Тук уредите, които се използват са много по-малко и по-компактни като размер. Необходимо е да се знае, че мебелите за фризьорски салони се делят на две категории – за чакалня и за фризьорство. Необходимо е да изберете най-доброто и от двете категории, включително дивани и столове за чакащите своя ред, както и удобен фризьорски стол, мивка, количка, тоалетка и рафтотве, стелажи или лавици.

✂️ Нужно ли е да закупя и инфразон, и фризьорска каска❓

Не, освен ако не разполагате с повече свободно пространство и с по-голям бюджет. На практика двата вида уреди имат едно и също предназначение, а именно да ускоряват действието на химичните вещества за стилизиране на косата, чрез затопляне. Инфрачервените лампи (инфразони) са усъвършенстван вариант на добрата стара каска. Те подобряват усвояването на полезните вещества в маски и серуми, но по-важното е, че са по-нежни към косата и не увреждат космената структура.
Виж още