+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски продукти


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 33


Смятате, че салонът ви е напълно готов да отвори врати, но още в първите работни дни ще осъзнаете още колко много други фризьорски продукти са ви нужни. Ние от онлайн магазин за козметично и фризьорско оборудване Alison.bg сме насреща. Предлагаме разнообразие от допълнителни аксесоари, които ще направят работата ви по-лека и ще гарантират комфорта на вашите клиенти.

Какво включва раздела?

В раздела са представени продуктите, които не са част от специално обособена категория. Макар и дребни детайли на пръв поглед, наличието им в салона ви, ще окаже огромно положително въздействие върху провеждането на разкрасителните процедури. От тази част на каталога ни можете да си изберете удобна и красива стойка за сешоар, която да прикрепите към фризьорската си количка.

Клиентите ви ще се чувстват по-удобно, когато краката им не висят във въздуха, докато седят на фризьорския ви стол. Затова е нужно да добавите към обзавеждането и стойка за крака, в случай че столът ви или измивната колона не разполагат с такова важно приспособление. Предлагаме солидно разнообразие от стоманени стойки с антикорозионно иноксово покритие.

Пропуснали сте да се снабдите с огледало, в което клиентът да вижда всеки етап от своето преобразяване? Няма проблем, защото сред другите ни продукти за фризьорски салон и този ключов елемент на обзавеждането е представен. Тук ще откриете моделът с идеалната за нуждите ви форма и големина.

Избрали сте измивна колона, към която е нужно да се добави мивка? Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящата за вашия модел. Имаме стандартни керамични модели с идеална дълбочина. Гладкото им покритие улеснява значително измиването на бои, козметични средства и коса, попаднала там в процеса на измиване.

Фризьорската везна е помощно средство, което някои професионалисти подценяват, а не бива. С нейна помощ ще определите точните пропорции на продуктите за стилизиране и възстановяване на косата. Подбрали сме компактни и лесно преносими електронни везни с приятен дизайн и висока прецизност на измерване.

Обзавеждането на посетителската чакалня е задача с висока сложност. Какви мебели да изберете, за да помогнете на клиентите си да се чувстват комфортно и уютно, докато чакат да дойде и техния ред. В колекцията ни са включени и изключително стилни и удобни дивани, проектирани и произведени специално за чакалните на салоните за красота.

Ако целта ви е да създадете перфектния модерен интериор, ние препоръчваме да заложите на диван Gabbiano, който ще впечатли клиентелата ви с непринудената си италианска елегантност. С чисто сърце можем да препоръчаме моделите Париж и Торино на същата марка. Изберете модел в бежово или черно.

Всеки детайл има значение

Категорията, съдържаща най-разнообразни професионални фризьорски продукти можете да посещавате винаги, когато търсите важен аксесоар от оборудването, но не го намирате в останалите секции. Ще се изненадате колко полезни и нужни неща са представени именно в този допълнителен раздел.

Всеки детайл от обзавеждането на фризьорския ви салон има значение. Той може би е нужен на вас самите, но е възможно и клиентите ви да се нуждаят от точно този аксесоар. В крайна сметка, продуктите от категорията ще допринесат за успеха на вашето бизнес начинание. Много често именно дребните детайли правят голямата разлика, създавайки у посетителите чудесно първо впечатление от мястото и от самия професионалист.

Виж още