Нагреватели за кола маска


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Показва от 1 до 12 от 12


В почти всеки козметичен салон се използва някакъв вид нагревател за кола маска. Подгряващите уреди са една удобна разработка, благодарение на която процедурите по епилация се провеждат максимално бързо и прецизно. Нагревателите, представени в тази секция на електронния ни каталог покриват всички съвременни технологии и обеми. Ние от онлайн магазин Alison.bg се стремим да предложим максимално разнообразие, отлично качество и изгодна цена.

Приложение и свойства

Нагревателят е устройството, което разтопява восъка за епилиране и го поддържа в подходящата за приложение температура. Неговата задача е да преобразува твърдата маса в мека, полу-течна консистенция, така че да може да се нанася върху кожата плътно и равномерно. Този уред е от значение за всеки професионалист. Нито един от другите методи на разтопяване не дават дори задоволителни резултати.

На професионалистите е предоставена широка гама нагреватели за кола маска, от които могат да избират, в зависимост от вида на восъка, с който ще работят и неговата разфасовка. От значение е дори броят на клиентите, които ще могат да се възползват от такава процедура. Клиентите ни могат да избират между най-разнообразни нагряващи устройства, като дори могат да избират уредите по цвят.

Всеки апарат е снабден с мощен подгряващ реотан за максимално бързо втечняване на восъците. Сред задължителните технически компоненти на нагревателите ни, са устройствата за термо защита и термостатите. Благодарение на тях апаратът поддържа коламаската на желаните градуси. Не е нужно нагревателят да се включва и изключва ръчно през определен интервал от време.

Корпусът на един професионален нагревател за кола маска е изработен от лек и термоустойчив метал, обвит в здрава пластмасова кутия. Вместимостта на професионалните уреди е 400мл и 800мл, като гнездата им са съобразени с формата и диаметъра на кутиите, в които въпросните разфасовки се продават.

Салоните с по-малък капацитет използват нагреватели за малките рол-он апликатори с обем 200мл. От този вид можем да предложим единични устройства, както и модели с две и три гнезда. Малките нагряващи апарати имат своите предимства. Предпочитани са обикновено заради лекотата на използване. Флаконът има собствен апликатор за нанасяне на восъка, така че не е нужна шпатула.

Трите основни типа кола маска нагреватели включват: класически тип загряване на кутии; загряване на рол он апликатори и комбинирани устройства за едновременно подгряване на различните видове восъци. По-големите професионални модели, както и комбинираните са идеално решение за по-натоварените салони. С тях се осигурява непрекъснат процес на епилиране, без да се изчаква затоплянето на ново количество епилираща смес между отделните процедури.

Цялата гама уреди има много сходни технически детайли и направления. Общо е свойството им да работят еднакво добре и с твърди, и с меки восъци. От професионалиста се изисква единствено да настрои терморегулиращото устройство на подходящата температура, защото всяка восъчна емулсия има специфична точка на топене.

Начини на употреба

Начинът на употреба на нагревателя зависи основно от неговата разновидност. Стандартните стъпки при употребата са описани в упътването, придружаващо всяко устройство. Първата стъпка изисква уредът да се включи в контакта на електрическата мрежа. Препоръчва се директно включване, без да се използват адаптери, разклонители и удължители, доколкото е възможно.

Когато се използват меки восъци, кутията се поставя директно в гнездото, но ако епилиращата маса е твърда, след поставяне на кутията в гнездото, капакът трябва да се затвори, за да се подобри ефективността на затопляне. Следващата стъпка изисква да се включи копчето On/Off , разположено върху корпуса на апарата. Индикаторът му остава да свети през цялото време, показвайки, че уредът работи.

За да започне действителното подгряване на восъка, ключът на термостата следва да се завърти по посока на часовниковата стрелка докато достигне максимална степен на загряване. За меки епилиращи смеси са нужни около 20 минути, а за твърди – между 25 и 30 минути. След достигане на желаната степен на разтопяване, ключът се връща наполовина обратно, за да поддържа маската топла и готова за използване.

Апликаторът нагревател кола маска рол-он е удобен, лек, бърз и ефективен. Употребата му не представлява никаква трудност, поради което често се използва и в домашни условия за лични нужди. За да започнете работа с него, включете захранващия кабел на устройството в контакта. След това свалете капачката и поставете флакона с епилираща смес в гнездото на уреда.

Препоръчително е да има съвместимост между апарата и козметичния продукт, защото някои маски не са съвместими с нагревателите на други марки. Подвижният елемент трябва да бъде правилно поставен в отвора. За достигане на идеалната консистенция са нужни около 20-30 минути. Уредът се изключва от мрежата по време на използване. Температурата на маската за обезкосмяване ще се запази в продължение на 30 до 40 минути.

Виж още