+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Бръснарски столове


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 118


Според много хора, бръснарници вече не съществуват. Смята се, че мъжете се грижат за оформянето на лицевото си окосмяване изцяло сами, но истината е малко по-различна. Макар и много по-малко на брой, бръснарските салони все още съществуват. Те се грижат за добрата визия на мъжете, предлагайки много повече от едно просто избръсване. На тях, ние от Alison.bg предлагаме богат избор от бръснарски столове на съвсем разумни цени.

Ключови характеристики

Ако трябва да бъдем искрени, думата „стол” е неспособна да даде точна представа за съоръженията, представени в тази категория на електронния ни магазин за козметично и фризьорско оборудване. По-удачният термин в случая е „кресло”, защото дизайнът на изделията е насочен изцяло към осигуряване на невероятен комфорт на хората, които ще бъдат настанени на тях.

Най-ярко се отличава многокомпонентната конструкция на столовете. Тя е проектирана така, че отделните детайли да могат да заемат различна позиция. Например, облегалката да пада назад, седалката да може да се движи нагоре и надолу, подлакътниците евентуално да се повдигат, а стъпенката за краката да се регулира спрямо нуждите и физическите данни на клиента.

От каталога ни можете да си изберете уникален бръснарски стол с класическа, модерна или ретро визия. Моделите Boss изпъкват с невероятно стилния си и достолепен облик. Ще ги откриете в два чудесни варианта – с база, имитираща мрамор и в стилен черен цвят. Силно впечатление прави табелата с логото на Mersedes Benz от 1926г.

По-модерно излъчване имат креслата от серия „Амадео”. Предлагаме ги в кафяво и черно, декорирани с елегантен бял кант. Поставките за крака, също както седалката, облегалката и подглавника са тапицирани за максимален комфорт на клиентите. Всеки участък може да се позиционира по начин, осигуряващ най-голямо удобство на клиент и на професионалист.

Креслата от колекцията ни имат някои сходни характеристики, сред които е оптималната широчина на седалната част, подходяща за мъже с различно телосложение. Регулируемата височина на стола е стандарт, като за целта са използвани различни видове механизми – най-често хидравлични помпи с регулируема спирачка.

Плътните облицовки на седалката и облегалката са също утвърдена норма, както и здравата и устойчива тапицерия от изкуствена кожа. Дамаската подлежи на сухо и влажно почистване, а също и металната конструкция, която е защитена от антикорозионно покритие - хром. Седалките са с бързо възстановяване на вдлъбнатините, благодарение на използвания пълнеж от пяна с висока плътност.

Кръглата основа от хромиран чугун е достатъчно тежка, за да осигури максимална стабилност на креслото и невероятно здрава, за да може да издържи на екстремни натоварвания. Бръснарските ни столове са еталон за качество, стилна визия и функционалност. Те ще допринесат за комфорта на вашите клиенти по време на процедурите, както и за удобството на професионалистите в процес на работа.

Изборът от удобни и невероятно красиви бръснарски столове при нас е огромен. Цените им ще ви очароват, особено предвид високото качество, модерния функционален дизайн и здравината на използваните за направата им материали. Нашият онлайн магазин ви дава най-голямото удобство при обзавеждане на салони за красота. От нас получавате възможност за удобен преглед на асортимента по всяко време, невероятен избор от изделия и лесна поръчка с няколко прости действия.

Продуктите се доставят в кратки срокове на територията на цялата страна.

✂️ Има ли съществена разлика между бръснарските и фризьорските столове – може ли един стол да съвместява двете функции❓

И да, и не. Разлика между бръснарския и фризьорския стол има, макар на пръв поглед тя да не се забелязва. Състои се основно в регулируемите функции на конструкцията. Докато при фризьорските столове се регулира основно височината, то при бръснарските е възможно и накланяне на облегалката назад. Това позволява на бръснаря да обработи прецизно всеки участък от лицето на клиента, независимо дали бръсне или изпълнява друга процедура.

✂️ Доколко е важно качеството на бръснарския стол❓

Качеството на бръснарския стол е от огромно значение, и то не само във финансов аспект. Да, дълготрайността на обзавеждането е важно, защото нуждата от честа подмяна на мебелите е свързано с разход на пари. Качеството е важно и за впечатлението, което салонът ви ще остави у новите клиенти, както и за тяхната безопасност. Никой не би искал столът да се повреди в момента, в който сяда върху него. Нашите бръснарски столове са с гарантирано много високо качество.

✂️ Защо някои модели са много по-скъпи от други, въпреки че на пръв поглед изглеждат еднакви❓

Цената на професионалното оборудване се формира от различни фактори, включително от производителя. Някои по-престижни марки столове за бръснарници са значително по-скъпи, макар понякога да имат по-малко функции от другите модели. От значение за цената е и качеството на материалите и механизмите за регулиране. По-скъпите столове са направени от по-качествени материали и имат по-здрави и устойчиви на износване механизми – хидравлика.
Виж още