+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Уреди за педикюр


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 19


Апаратурата има най-голям принос за авторитета на един салон за красота, затова ние от онлайн магазин за професионално козметично оборудване Alison.bg  ви предлагаме една специална селекция от професионални уреди за педикюр. С компактен дизайн и базирани на най-новите технологии, апаратите ни са лесни за използване, удобни и изключително ефективни в изпълнението на различните манипулации.

Апаратната процедура – добър атестат за професионалиста

Професионалното устройство за обработка на стъпалата е задължителен компонент от оборудването на всеки салон. Изглаждането на загрубяла кожа и вроговени участъци става за броени минути и с минимални усилия от страна на изпълнителя. Ръчните пили и други приспособления с абразивна повърхност са част от непрофесионалния набор от козметични средства.

Апаратът, който можем да ви предложим представлява професионална електрическа пила. Тя има различен брой накрайници за обработка на различни зони от ходилата – стъпала, нокти, загрубели пети, врастнал нокът и т.н. При производството на уредите са използвани стоматологични решения, а лагерите са с повишена здравина. Интуитивната работа на контролния блок улеснява значително манипулациите.

Такъв уред е снабден с фрезова глава и основа с диаметър на фрезите 2.32мм. Бързата обработка на участъци се дължи на бързооборотната работа на главата с плавен контрол на скоростта – от 0 до 30 000 оборота в минута. Има два метода на управление – от базата и посредством крачен педал. С него ръцете на педикюриста остават свободни за по-важните манипулации.

Професионалният уред за педикюр се отличава с лекотата по време на използване. При нашите модели дръжката е базирана на технологията TWIST-LOCK, така че монтажът и демонтажът на фрезата става само с поставяне и завъртане/завъртане и изваждане. Минималното тегло на апарата, както и компактният му корпус ви позволяват да работите и на адрес на клиента.

На по-взискателните си клиенти можем да предложим съвършения уред - електрическа пила YOSHIDA със спрей. Той е оборудван с цветен LCD монитор на контролния панел, който пък осигурява интуитивно опериране с менюто и опции за програмиране. Всеки от професионалните ни уреди за педикюр се предлага с включена гаранция и инструкции за безопасна употреба.

Виж още