+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Поставки за сешоар


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 10 от 10


В каталога ни присъства и богата гама поставки за сешоар. Изборът от дизайни и начин на укрепване ви позволява да изберете най-удобният вариант за себе си. Продуктите ни са дело на водещи европейски производители, сред които класата на италианската продукция изпъква най-силно. Цените ни са едни от най-изгодните за качествено професионално оборудване.

Защо ви е необходима поставка?

Добрият фризьорски салон не може без специална поставка за сешоара. Сешоарът е уредът, който участва в почти всяка фризьорска процедура и в чието закупуване вероятно сте вложили голяма сума пари. Начинът, по който го съхранявате, определя колко дълго ще го използвате. Стойката е единственият начин да го предпазите от падане и фатално повреждане.

Защо е по-разумно да държите сешоара на специална поставка? На първо място, това е уред, който при работата си достига висока температура. Желателно е след използване да го поставяте така, че да може да се охлажда. Една метална стойка с отворена структура дава такава възможност. Освен това, няма да повреждате лаковото покритие на дървената си тоалетка или пък пластмасовия плот на работната количка.

Какво можете да си изберете от каталога ни?

Поставките за сешоари, представени в раздела, са много различни както визуално, така и функционално. Можем да ги разделим на три категории: стенни, настолни и самостоятелно стоящи/със стойка. И трите варианта имат своите безспорни предимства. Стенните модели са компактни и ви освобождават пространство, където да творите.

Самостоящите и настолните дизайни пък ви спестяват пробиването на отвори в стените. Не се налага да викате майстор, който да монтира поставката. Наемателите на фризьорски салони предпочитат стойките, защото често собствениците на помещенията - наемодателите не са във възторг от каквито и да е манипулации по стените и мазилката.

Хромираното покритие на металните изделия повишава естетическата им стойност, но също и работния им живот. Защитният слой предпазва метала от ръжда вследствие на влагата в помещението и процедурите по почистване. Стенните ни поставки за сешоар се доставят заедно с крепежните елементи, нужни за тяхното окачване на стената.

Виж още