+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Механични легла


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 20


Много от козметичните салони, както и студията за татуировки и масаж предпочитат да използват механични легла, вместо такива с хидравлично управление. Този вид има своите безспорни предимства, въпреки по-семплия си облик и начин на използване. В онлайн магазин Alison.bg всеки професионалист от сферата на здравето и красотата ще намери решение, отговарящо на неговите нужди и бюджет.

Свойства и предимства

Козметичните и масажни механични легла са удобно решение за помещения с по-малка квадратура. Сгъваемата им конструкция позволява да бъдат прибирани на подходящо място, когато не се използват, осигурявайки по този начин възможност за оптимално използване на работната площ.

Характерно за леглата е, че имат регулируеми функции, също както хидравличните модели, така че да се избере позицията, която е най-удобна за клиент и професионалист. Различното е начинът на позициониране на леглото. Тук това се прави изцяло ръчно, като фиксирането в избраната позиция се осъществява посредством специално добавен за целта елемент – фиксираща приставка.

Леглата и столовете за козметични салони имат здрава конструкция, изработена от метал или дърво. Дървените конструкции имат специално защитно лаково покритие, което предотвратява проникването на влага и химикали в дървесината. Металните бази пък са изработени от стоманени профили с тръбна структура и защитени с хром или цинкови покрития.

Предимствата на механичните легла не са никак малко, така че всяко колебание е излишно. Те са достатъчно леки, за да могат да се местят лесно от една точка до друга. Задачата се улеснява още повече при моделите на колелца. След работа могат да се сгънат до вид, в който най-малко ще пречат на свободното преминаване в работното помещение.

Меката дунапренена тапицерия и удобните подлакътници създават комфорта, който клиентът очаква. Отделните части на лежанката могат да се спускат и повдигат. Това също допринася за комфорта, особено при изпълнение на процедури върху краката. Механичното козметично легло няма амортизираща се с времето хидравлика. То не се нуждае от електрическо захранване, благодарение на което може да се използва по всяко време и навсякъде.

Виж още