+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Маси за маникюр


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 31


Онлайн магазин Alison.bg ви предлага една стилна и очарователна колекция от маси за маникюр, проектирани и произведени в Италия. Едва ли има професионалист от сферата на красотата, който да не познава италианското качество и изискан стил в професионалното оборудване за салони за красота. Масите от сериите: Marilyn, Grace и Expo ще ви очароват със своята визия и функционалност.

Какво би трябвало да бъде работното място на маникюриста?

Изобщо няма да е пресилено ако кажем, че работната зона е също толкова важна за маникюриста, колкото  евъздухът за всяко живо същество. Масата е специален елемент на обзавеждането, на който всеки детайл е съобразен с особеностите на работата, която се извършва. На първо място една маса за маникюр трябва да е еднакво удобна и за клиента, и за професионалиста.

За да може да се изпълни условието за удобство, е необходимо масата да притежава някои специални характеристики. Площта на работната повърхност е желателно да е не по-малка от 8м2 и по възможност изделието да бъде от професионален клас. Приспособяването на канцеларско бюро или друг вид мебел за тази дейност не би могло да осигури желаното удобство.

Наличието на осветление под формата на работна лампа или настолна лампа лупа е плюс, защото тата се подобрява визуалния контрол върху процесите. При фини манипулации, като почистване и оформяне на нокътната плочка, прецизността е изключително необходима. Всяко порязване на клиента означава, че ще го изгубите като такъв.

Сложността на избора се състои в намирането на работно бюро, което да е достатъчно просторно, но и да не заема прекалено място в салона. Цената също е фактор. Повечето професионалисти търсят евтини маси за маникюр, но това съвсем не значи, че са склонни да се лишат от някои специфични характеристики на дизайна и от приятната визия на самото изделие.

Местоположението и площта на масата винаги имат значение

За да ви бъде удобно да работите, а клиентите ви да се наслаждават на маникюра максимално, е важно къде ще разположите работната мебел. Изберете по-спокойно кътче, в случай че салонът предлага комбинирани разкрасителни процедури. Така ще осигурите уединение не само на своите клиенти, но и на останалите посетители, използващи услугите на козметик, фризьор или масажист.

Ако решите да предлагате услугите си у дома, може би компактна сгъваема маса за маникюр ще ви свърши добра работа. Наемайки салон обаче, е желателно да изберете по-устойчива и просторна мебел. При оборудване на работното си пространство е добре да помислите за цялостната концепция на интериора. Меките настилки и завесите не са добра идея, поради сериозното запрашаване на околното пространство.

Бюрото задължително следва да подлежи на основно почистване и дезинфекция, също както професионалните ви инструменти. Масите от масивна дървесина са подходящ вариант и при това доста елегантни. Те обаче трябва да имат специално лаково покритие, което да предпазва дървото от намокряне и от алкохола, съдържащ се във всички дезинфектанти.

За какво трябва да помислите, избирайки работното си бюро?

Масата е работният център на маникюриста и тя трябва да бъде проектирана специално за този вид разкрасителни процедури. Наличието на шкаф или чекмеджета е плюс, защото в тях удобно и правилно се съхраняват всички инструменти и консумативи. Освен това, по този начин те са на удобно разстояние, така че на професионалиста не се налага често да става.

Професионалната витрина за лакове, монтирана върху бюрото е начин да съчетаете полезното с красивото. Самото излъчване на работната зона се променя изцяло, но същевременно клиентите ви могат да си изберат цвета, в който да бъдат лакирани техните нокти. Ярките и атрактивни цветове на лаковете освежават допълнително пространството и подчертават неговото предназначение.

Задължително е да помислите за праха, който неизбежно се генерира при пилене на нокти и премахване на гел лакови покрития. Най-доброто решение е да си закупите професионално бюро за маникюр с прахоуловител. Всмукателният блок е вид аспиратор, присъстващ в дизайна на почти всичките ни маси. Той улавя мигновено частиците, отделени по време на процедурите, грижейки за чистотата на пространството и за вашия комфорт.

От нашия онлайн магазин можете да закупите също двойна професионална маса за маникюр с прахоуловител. Тя дава възможност за оптимално използване на оскъдната площ на помещението. На нея могат да работят двама специалиста, без по никакъв начин да си пречат. Всяка работна зона е с еднакво голяма площ и окомплектована с чекмеджета, аспиратор и витрина за лакове.

Възползвайте още сега се от чудесната възможност да оборудвате салона си с първокласни мебели от Италия на изключително изгодна цена!

Виж още