+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Обзавеждане за татуисти


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 24


Онлайн магазин Alison.bg е идеалното място за покупка на обзавеждане за Tattoo студия. Обзавеждането за един такъв специализиран център е много специфично като визия и дизайн. Дизайнът на мебелировката и помощното оборудване трябва да притежава висока функционалност, но също и визия, съобразена с основната дейност в обекта. В този раздел ще намерите продукти, отговарящи на тези изисквания.

Какви елементи на обзавеждането трябва да си набавите?

Всеки татуист с достатъчно дълга практика е осъзнал за себе си от какво обзавеждане се нуждае. С времето професионалистите увеличават своя арсенал от технически решения и мебели, за да осигурят повече комфорт както на себе си, така и на своите клиенти. За една успешна дейност, всяко студио за татуировки трябва да разполага с:

  • Мобилен шкаф за инструменти и консумативи;
  • Подвижна масичка или количка за татуисти;
  • Подлакътник и стойка за крак с подвижна конструкция;
  • Увеличителна лампа-лупа – по възможност също мобилна;
  • Професионален стол или кушетка.

Разглеждайки нашите продукти, ще ви направи впечатление, че голяма част от тях имат мобилна конструкция. Това е изключително важно за по-големите по площ студия с няколко работни зони. Татуистите могат да споделят някои от мебелите при изпълнение на конкретни манипулации, като ги придвижват до определена работна точка. Така се пести не само пространство, но значителна сума пари.

Защо обзавеждането е важно и на какви изисквания трябва да отговаря то?

Всеки елемент на обзавеждането за Tattoo ателиета играе важна роля в изпълнението на различните манипулации. Подвижната маса или количка осигурява целия набор от инструменти и консумативи на удобно разстояние. Увеличителната LED лампа от своя страна създава отлични условия за прецизно изпълнение на всички процедури – изработка на татуировки, пиърсинг и т.н.

Професионалното обзавеждане за татуисти трябва да отговаря на високите критерии за качество, надеждност и хигиеничност. Материалите трябва да позволяват обстойно почистване с препарати и дезинфекция. Здравината на всяка конструкция е от ключово значение. Тя гарантира пълната безопасност както на професионалното оборудване, така и на посетителите на салона.

Виж още