+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Автоклави


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 35


Поради значително по-високата при автоклав цена, сравнително малък брой студия за татуировки и козметични салони използват въпросния уред за стерилизиране на инструментите, използвани при различните процедури. Прецизно извършената стерилизация е утвърдена норма, която гарантира безопасност за здравето на клиенти и пациенти.

В онлайн магазин за фризьорско и козметично оборудване Alison.bg автоклавът е представен в максимално разнообразие. Можете да изберете подходящ за нуждите ви стерилизатор, ръководейки се от неговата цена, работни опции, капацитет на обработените инструменти с едно зареждане или на съвсем различен принцип.

Специфични особености на модела

Парният стерилизатор, познат с наименованието Автоклав, е предпочитан в медицинските заведения, поради свойството му да стерилизира еднакво ефективно опаковани и неопаковани козметични инструменти и накрайници на уредите за разкрасяване. Автоклавите се използват също за стерилизация на текстилни материали, каквито специалистите по красота използват ежедневно в своята работа.

Част от автоклавите функционират посредством вакуумни помпи, които изтеглят въздуха и по този начин позволяват на горещата пара да проникне в камерата на уреда. Целта е да се гарантира ефективното движение на парата и проникването ѝ в дълбочина, за да може да се осъществи качествена дезинфекция на работните уреди и консумативи.

Паровият стерилизатор използва изключително висока температура на стерилизация - от 105 до 134 ° C  с максимално работно налягане 0.21 - 0.23MPA. По този начин се гарантира пълното унищожаване на бактерии, микроорганизми и гъбични спори. Инструментариумът, дезинфектиран в автоклава е абсолютно безопасен за здравето на оператора и неговия клиент.

Автоклавите от нашата колекция представляват връх на техническата разработка. Налични са двойни защитни системи, включително предпазен клапан, гарантиращи пълна безопасност при употреба. Инвестирайки в последно поколение автоклав, вие получавате възможност да записвате и принтирате данните от стерилизацията. Вътрешната памет на автоклава автоматично съхранява информацията от последните 20 цикъла на работа.

Бързината на изпълнение на процедурата по стерилизиране е сред причините за все по-масовото използване на автоклави в салоните за красота, вместо стандартните изпичащи стерилизатори. Стерилизационното време варира между 4 и 60 минути, с време за изсушаване от 1 до 25 минути.

Благодарение на пост-вакуумния цикъл, парата се изтегля изцяло от камерата, което прави сушенето на инструментите значително по-ефективно. Уредите, предлагани от нас разполагат с множество напълно автоматизирани програми. Контролът на настройките се осъществява от сензорен панел с LCD дисплей, показващ оставащо време, температура и други важни данни за стерилизацията.

Гамата автоклави, включени в категорията са дело на утвърдени производители. Сертифицирани са като медицински клас уреди и разработени в съответствие със стандарт: PN-EN 13060: 2004 + A2: 2010. Отговарят на европейските директиви за качество и безопасност - CE 1023, ISO 13485.

Виж още