+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Фризьорски столове


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 238


Изискани, елегантни, анатомични и изключително удобни – нашите висококачествени, но в същото време евтини фризьорски столове, ви дават възможност да оборудвате салона си по най-успешния начин. Снабдете се с този ключов елемент на обзавеждането по максимално лесен, удобен и изгоден начин – от онлайн магазин Alison.bg

Характеристики и предимства на нашите продукти

Столовете, включени в каталога ни, отговарят на най-високите съвременни изисквания. Фризьорските салони се нуждаят отчаяно от такъв детайл на оборудването, но столът, на който ще седи клиентът ви, докато го дарявате с модерна и стилна прическа, не може да бъде какъв да е. Той трябва да притежава задължителен сбор от качества и характеристики, сред които:

  • Атрактивна визия
  • Здрав и устойчив корпус
  • Възможност за лесно преместване в случай на нужда
  • Функционален и осигуряващ удобство дизайн
  • Здрави и дълготрайни материали
  • Регулируеми функции
  • Подлежащи на безпроблемно почистване корпус и тапицерия

Столът, на който ще бъдат правени прическите на вашите клиенти е желателно да грабва вниманието още от пръв поглед. Прецизността към детайлите подсказва на посетителите, че ще бъдете също толкова внимателни и прецизни в процес на оформяне на техните фризури. Фризьорът е преди всичко творец с набито око, включително за добрите творби на професионалното обзавеждане.

Здравата и устойчива на натоварване конструкция е съществена характеристика на качествените столове за фризьорски салон. Моделите с тръбна стоманена конструкция запазват здравината и функционалността си години наред. По-добре е още в началото да инвестирате в едно класно изделие, отколкото да купувате нов стол на всеки две години.

Корпусът на един добър фризьорски стол се отличава с това, че е устойчив на голямо натоварване, на химическо третиране и на всякакви други физически въздействия. Тези качества в никакъв случай не означават, че столът трябва да е прекалено тежък. Има редица случаи, в които ще ви се наложи да го преместите, а това не бива да ви затруднява особено.

Комфортът е съществено изискване към столовете, предназначени за фризьорските салони. Те трябва да бъдат удобни както на клиента, така и на фризьора, изпълняващ различните разкрасителни процедури. Някои прически се правят в продължение на час, а понякога и повече. През цялото това време, клиентът трябва да се чувства страхотно.

За удобството на професионалиста е помислено също с добавянето на газов или хидравличен амортисьор. Въпросният технически детайл дава възможност за регулиране височината на стола в зависимост от ръста на всеки отделен посетител. Работата на фризьорите е изключително изморителна и тежка. Болките в гърба, заради приведената позиция са риск, който е важно да се избегне.

Във фризьорските салони се използват химикали и козметични средства, които често неволно попадат върху тапицерията и корпуса на стола. За да се избегне неговото захабяване и оцветяване, дамаската му, както и детайлите на конструкцията е желателно да могат да се почистват безпроблемно, включително с вода и почистващи препарати.

Ние можем да ви предложим отговарящ на високите ви изисквания фризьорски стол на атрактивна цена. По-важното е обаче, че който и модел от колекцията ни да изберете, изброените до момента качества и характеристики ще бъдат абсолютно налични. Критериите, на които по-скоро ще базирате своя избор са цвят, дизайн, големина и цена.

Не се колебайте да се свържете с екипа ни при всякакви въпроси и нужда от съвет.

Виж още