+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Ултразвук


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 22


От този раздел можете да изберете висококачествен ултразвук апарат от най-ново поколение. Такъв е нужен на всеки козметичен салон и студио за красота, ето защо ние от онлайн магазин Alison.bg се постарахме да селектираме най-добрите разработки на съвременния пазар. Съотношението цена/качество на нашето професионално оборудване отговаря на изискванията на всички професионалисти от сферата на красотата.

Особености и свойства на технологията

Козметичният ултразвук за лице е апарат с широко приложение в козметичната индустрия. Ние сме се погрижили в продуктовата ни гама той да присъства в цялото възможно многообразие. Имаме както компактни специализирани устройства, чиято функция включва единствено генериране на ултразвукови вълни, така и комбинирани уреди, част от функциите на които е ултразвуковата терапия.

Високоинтензивното фокусирано ултразвуково въздействие е сравнително нов метод за козметично лечение и стягане на кожата, приет за неинвазивна и безболезнена алтернатива на лифтинг-операциите. Уредът използва ултразвукова енергия, за да насърчи производството на колаген, което води до по-стегната и по-здрава кожа.

Ултразвуковата терапия е най-широко използвана за лечение на тумори. Първият регистриран случай на прилагането ѝ с естетични цели е регистриран през 2008. През 2009г. процедурата е одобрена за повдигане на вежди, а през 2014г. е официално приета за безопасна за корекция на линии и бръчки по деколтето и горната част на гърдите.

Редица клинични проучвания сочат, че ултразвуковите процедури са не само безопасни, но и много ефективни при коригиране на бръчки и оформяне контура на лицето. Резултатите са видими в кратки срокове, а рисковете свързани с естетическата хирургия са напълно избегнати. Процедурата днес се използва за цялостно подмладяване, повдигане и оформяне контура на тяло и лице.

Ултразвуковите козметични манипулации стават все по-популярни и търсени, което задължава всеки салон да се снабди с качествен ултразвук апарат на цена, отговаряща на финансовите приходи, които той генерира. Апаратът може да бъде под формата на самостоятелно устройство, както и комбиниран модел с други функции и свойства. И двата варианта са удачно решение.

Какво представлява самата терапия? Това е въпрос, който вълнува клиентите на козметичните салони, както и онези специалисти, които тепърва ще се обучават да работят с апарата и да изпълняват процедурата. Накратко ултразвукът използва фокусирана ултразвукова енергия, насочвана към слоевете на кожата, намиращи се точно под повърхността. Енергията на ултразвука кара тъканта да се нагрява бързо.

След като клетките в целевата област достигнат определена температура, те претърпяват клетъчно увреждане. Въпреки че това може да изглежда противоинтуитивно, увреждането всъщност стимулира клетките да произвеждат повече колаген - протеин, който поддържа структура на кожата.

С качествен апарат за ултразвук, закупен от каталога ни на изгодна цена, вашето студио за красота ще може да предложи такава подмладяваща услуга. Ефективността на сеансите се забелязва с просто око в рамките на няколко седмици. С повишаване на колагена, кожата е по-стегната, по-хидратирана и по-еластична. Фините бръчки са напълно заличени.

Тъй като високочестотните ултразвукови лъчи, генерирани от козметичния апарат за ултразвук са фокусирани върху конкретен участък от тъканта под кожата, липсва увреждане на горните кожни слоеве и прилежащите тъкани. Подмладяващи процедури с тази апаратура не се препоръчват на хора с инфекции и открити кожни лезии в целевата зона, както и с тежки или кистозни акнетични форми, и метални импланти в зоната на лечение.

Виж още