+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Кислородна терапия


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 8 от 8


В модерните салони за красота се предлага една иновативна процедура за подмладяване и възстановяване на кожата на лицето, наречена кислородна терапия. За нейното провеждане се използва специално проектиран вид професионални уреди, генериращи хипербаричен кислород. Иновативната професионална разработка е представена в този раздел на онлайн магазин Alison.bg.

Какво ви предлагаме?

Уредите, позволяващи изпълнение на различни видове кислордни терапии, включени в продуктовата ни гама са дело на водещи европейски производители на козметично оборудване. На пръв поглед се различават по големината и формата на своята конструкция. По-голямата част са настолни модели, но имаме и самостящи апарати, оборудвани с колелца за лесно придвижване в салона.

Нашите апарати за кислородна терапия са с приятен дизайн и минимално тегло. Средното тегло на преносимите ни устройства е до 8кг, като е налична и дръжка за максимално удобство при пренасяне. Електронното управление на функциите и настройките на режимите на работа, е стандарт за всички наши устройства. Наличен е цифров дисплей, показващ моментните програми и оставащото време.

Уредите за кислородни инфузии са оборудвани с множество накрайници, посредством които се въздейства на отделните дермални слоеве – назална канюла, глава за прилагане на кислород и серуми, маска, която се поставя на лицето и комплект маркучи. Машините се захранват директно в ел мрежата на 220-230V, без нужда от преобразувател на напрежението (адаптер).

Какво представлява процедурата и какви са ползите от нея?

Подмладяващата кислородна терапия за лице се превърна в най-популярния тренд в козметиката в последните години. Дори световни величия като Мадона възхваляват окси-процедурите и признават, че те им помагат да изглеждат по-млади, спестявайки им нуждата от по-скъпи хиругични интервенции с често съмнителен ефект и дълъг възстановителен период.

На практика манипулацията се изпълнява с помощта на машина, която прилага чист кислород под налягане върху кожата и по този начин спомага за намаляване на фините линии и по-дълбоките бръчки. Кислородните инфузии също така помагат за увеличаване производството на колаген, което е безспорна гаранция за по-здрава и по-млада кожа.

Професионалният апарат за кислородна терапия намира широко приложение в козметиката и дерматологията. Процедурите провеждани с такава машина притежават уникалната способност да подмладяват кожата на лицето, намалявайки дълбочината на бръчките и изглаждайки лицевия контур.

Предвид факта, че манипулацията повишава концентрацията на колаген в организма, ефектът е напълно естествен. Липсва замръзналата гримаса, характерна за инжектирането на ботокс и хирургичния лифтинг. Кислородът е вероятно най-важният елемент за здравето и красотата. Когато клетките са снабдени с чист кислород се подобрява и кръвообръщението в дермалните слоеве. Лекуват се дори по-сериозни проблеми като розацея и акне.

Кислородна мезотерапия е приложима при почти всички клиенти на салоните за красота. Тя би могла да включва само почистване на порите, но по-често се използва за инфузия на витамини и антиоксиданти, свързана с процеса по подмладяване на лице и шия. Уредът помага за въвеждането на козметичните продукти в концентрирана форма, подбрани според нуждите на клиента.

Макар процедурата да е широко известна с термина „маска”, лечението всъщност се осъществява посредством накрайник, наподобяващ четка. Накрайникът нанася кислорода в допустимо концентрираната му форма, а в много от случаите се касае за едновременна апликация на серуми и овлажняващи продукти в дълбочина.

Прикрепеният към козметичния апарат за кислородна мезотерапия накрайник докосва много леко цялото лице, докато всеки участък се покрие равномерно с лечебната емулсия. Процедурата е напълно безболезнена и не оставя никакви следи. Липсва какъвто е дискомфорт по време или след манипулацията. Може да се усети само леко гъделичкане, както и да се появи слабо зачервяване в по-чувствителните лицеви участъци, което бързо отшумява.

Честотата на кислородните процедури е въпрос, който вълнува и козметиците, и техните клиенти. Специалистите препоръчват терапията да се провежда поне веднъж седмично в продължение на 6 седмици (месец и половина), след което могат да се провеждат рутинно с цел поддръжка, в зависимост от нуждите или желанието на клиента.

Цената на професионалните апарати за кислородна мезотерапия е сравнително висока, затова всеки козметичен салон обмисля внимателно подобна инвестиция. Стойността на апарата е от значение и за ползвателите на услугата, защото тя оказва влияние и на цената на всяка процедура. В нея са включени също инфузираните серуми и други козметични продукти, така че манипулацията в никакъв случай не може да бъде наречена евтина.

Защо салонът ви да инвестира в точно този тип оборудване?

За да бъде конкурентоспособен, салонът ви за разкрасяване е задължен да предлага услуги, каквито другите салони не са съумели да включат в дейността си. Стремежът към запазване на младежката визия и свежест на лицето  ще доведе пред вратите ви многобройна клиентела, готова да заплати всяка цена, която сте обявили.

Макар на пазара да се предлагат много подобни уреди за домашна употреба, болшинството жени предпочитат професионално извършеното подмладяване. Процедурата, направена от професионалист дава значително по-добри резултати, благодарение на опита и добрата теоретична подготовка на експерта по разкрасяване.

За да се гарантират отлични резултати обаче, е нужна и добра професионална машина. В каталога ни всеки собственик на козметичен салон ще намери подходящия за неговите цели апарат за кислородна мезотерапия с цена отговаряща на персоналните му финансови възможности. Качеството на козметичното оборудване в никакъв случай не бива да се подценява. При нас то е 100 гарантирано.

Виж още