+359 879 699 119 За въпроси и поръчки
Безплатна доставка За поръчки над 990 лв.

Стойки за крака


Най-евтините Най-скъпите
12 75 100
Страници:
Показва от 1 до 12 от 20


В каталога на електронния ни магазин е обособена специална категория, съдържаща единствено и само стойки за крака. Те са дребен, но изключително важен детайл, от който зависи комфорта на вашите клиенти по време на фризьорските и козметични процедури. Подбрали сме първокласни продукти на водещи производители, които пленяват с красивия си дизайн и гладка хромирана повърхност.

Възможност да повишите функционалността на клиентския си стол

Фризьорските столове, както и тези за маникюр се проектират със стандартна височина. Въпреки възможността за регулиране на височината, не винаги е възможно на клиента да се осигури идеалната позиция на тялото. Най-често потърпевши са децата и хората с малък ръст.

Когато вашият клиент не може да стъпи здраво на пода, седейки на стола, в тялото и крайниците му се натрупва напрежение, което създава сериозен дискомфорт. При продължителни процедури е възможно да се стигне до болка и схващане, а това по никакъв начин няма да остави добро впечатление от престоя във вашия салон.

Добавянето на допълнителни поставки за крака повишава функционалността на столовете, които нямат фабрично монтирана стойка. Освен това, стойката, създадена като самостоятелен елемент, ви дава много повече опции за използване. Можете да я местите във всяка работна точка, където има такава нужда – до мивката или измивната колона, до сешоарната каска и т.н.

Приложими върху всякакви подови настилки

Стойките ни за краката на клиентите на фризьорски салони могат да се използват във всеки обект, независимо от вида на подовата настилка. Широката база и солидното тегло гарантират здраво укрепване, без разместване под тежестта на тялото. За да бъдат използвани не е необходим никакъв монтаж.

Липсата на укрепителни работи ускорява въвеждането в експлоатация на това полезно приспособление. По същия начин, поставката може да бъде бързо прибрана, за да не пречи, когато полезната ѝ функция не е необходима. Стойките ни са с компактни размери и могат лесно да се приберат в шкаф или в обособено сервизно помещение.

Изработени от здрави и устойчиви материали

Имаме пълното основание да смятаме, че предлагаме едни от най-добрите стойки за краката на вашите клиенти. Здравината им е гарантирана, а тя се дължи на изключително здравите материали, от които са изработени. Метални сплави с хромирано покритие създават не просто удобство на клиента, а усещане за великолепие.

Металите, използвани за изработка на нашите подложки за крака подлежат на основно почистване, включително под течаща вода. Обувките на вашите посетители може би не винаги ще бъдат идеално чисти, а вие едва ли бихте желали да работите в кална и прашна среда. Дизайните на поставките представят цялото възможно разнообразие. Така можете да изберете стил, отговарящ на този на стола.

Виж още